MUDr. Valdnerová a MUDr. Mišíková

cupcup
30. dec 2011

Ahojte baby, potrebovala by som poradit - rozhodujem sa medzi tymito dvomi pediatrickami (prva je v DNV, druha v Ivanke) a potreboval by som pocut sobnu skusenost za a proti. Dakujem vam za pomoc.

meza
30. dec 2011

ja som s Misikovou velmi spokojna,velmi mila pani doktorka,ja odporucam

priadka
30. dec 2011

...tieto panie nepoznam, ale odporucam ti hladat pediatra co najblizsie k miestu bydliska, idealne do 10 minut, najidealnejsie dostupnu pešo.

cupcup
autor
30. dec 2011

byvame v takej casti, ze kdekolvek chcem ist, musim autom, obe su vzdialene d nas priblizne rovnako, takze z tohto pohladu je to 50:50

cupcup
autor
30. dec 2011

@meza a dava na vsetko antibiotika, alebo riesi veci aj prirodnymi prip. homeopatickymi preparatmi?

meza
31. dec 2011

nedava hned atb,aj homeo dava,je fakt super a ten pristup k detickam je velmi dobry,ja som predtym chodila do BA k dr Miskejovej a ta bola tiez velmi dobra,len my sme z Bernolakova tak to mam blizsie

lucikan
31. dec 2011

@cupcup my chodime k Valdnerovej a velka spokojnost. Tiez nie ATB hned, pristup k detom velmi fajn, a aj ockovanie - da sa s nou pokecat a neockuje do radu vsetko, na co sa pozrie.
Tiez k nej dochadzame ale menit ju nebudem. Myslim si, ze je vela dolezitejsich faktorov pri vybere lekara ako vzdialenost od bydliska.

cupcup
autor
1. jan 2012

dakujem za vase nazory.. tiez si mysim, ze su dolezitejsie kriteria ako vzdialenost ;)

strakovakatka
1. jan 2012

Ja chodim s dvomi detmi k Valdnerovej a tiez som spokojna, dcera ma 7 rokov a syncek 2,5 mesiaca. Dochadzame zo Stupavy ale nerobi nam to problem, kedze soferujem, vzdy lepsie ako niekam do mesta. Paci sa mi, ze do poradne mi vzdy da presny cas a aj to dodrzi, takze tam nemusim s babom cakat a idem si ho do takej bocne miestnosti hned vyzliect. ATB hned nepredisuje kedze ma taky stro a z kvapky krvi vyhodnoti ci je choroba z virusov alebo bakterii, ale to by uz mali mat vsetci detski lekari. Prístup velmi dobrý, je milá. 😵

priadka
1. jan 2012

...dolezitost kriterii si asi kazdy urci sam. Pri vybere detskeho lekara by ale dostupnost mohla byt na poprednych miestach. Samozrejme toto velmi zavisi aj od zdravotneho stavu dietatka. Nehovorim len z vlastnej skusenosti, rozpravala som sa na tuto temu s viacerymi mamickami.

@cupcup fiiiha, no tak ked je DNV aj Ivanka od vas vzdialene priblizne rovnako, to znaci, ze menej ako 10km to nebude... tak to urcite skus hladat dobre referencie na nejakeho blizsieho pediatra.

stelca
1. jan 2012

@cupcup aj mi chodime k Valdnerovej má neskutočne krasny prístup k detom a všetko krasne vysvetli a suhlasim s @strakovakatka 😉