Ahojte, tie ktore aktualne chodite k pani Dr. Martinkovic, ake su vase aktualne skusenosti na poradni s babom? A ine skusenosti? Snazi sa hladat aj ine formy liecby ako ATB? Napr. CRP, vyter a pod. A ked pani doktorka neordinuje (napr. kvoli dovolenke, kto ju zastupuje? Dakujem za rady 🙂
@deianeira ahoj, nakoniec sme k nej isli a zatial nemam ziadne vyhrady. Sice vela ludi hodnoti sestricku, ze je vacsi sef ako dr. to je mozno pravda, ale vdaka sestricke to tam celkom slape. Niekedy dokonca usmerni doktorku, ak si ta nieco nepamata (pri tolkych pacientoch je ro pochopitelne), akurat niekedy nepusti dr. k slovu, co vo vseobecnosti nie je prilis slusne 🙈 zatial som nezazila preplnenu cakaren, boli tam vzdy max. 4 pacienti v cakarni, napriek tomu vybavovali pacientov v rozumnom case, cize som tam nestravila hodiny. Sa mi paci, ze sice poradnu pre babatka maju len raz v tyzdni, ale ak treba prist s babatkom napr. na odlozene ockovanie, maju na to vyhradene poobedne hodiny, kedy beru len objednanych zdravych pacientov. Cize zatial nemam vyhrady, aj keby clovek ak chce hladat chyby, tak by ich urcite nasiel. Potom je to o postojoch, co je pre mna dolezite a co naopak nepodstatne ;)
@zzuzanah ahoj, moja dcera bola za posledny rok velmi casto chora a nikdy jej nerobila vytery ani crp. Ked som si vyziadala crp, ci su naozaj potrebne atb, tak crp sice urobila, ale hned aj poznamenala, ze aj ked vyjde crp negativne, tak dcere atb da, lebo jej pocuje na prieduskach zapal. Akoby vobec neriesila, ze zapal na prieduskach moze byt aj virusovy 🤨 takze asi tak. Mam pocit, ze ona ide svojim stylom a nejakym “blbym” crp sa neriadi 😒
nikto nic? 😲