MUDr. Slavomíra Kyšková Žilina

aninka666
13. feb 2012

baby žilinčanky máte nejaké skúsenosti s touto pediatričkou??

mamaveronika
16. okt 2012

ahoj, písala si už dávnejšie:D ale akurát ma tiež zaujma tvoja otázka:D chcem sa ku nej preradiť, vieš už onej medzi časom čosi, dik.

kamka_baranova
30. sep 2013

Ahojte, ja môžem pani doktorku len a len odporučiť 🙂

beruska2327
10. jún 2014

Ahojte. Ake mate skusenosti s MUDr. Kyškovou?
Vyberam pediatra pre mojho buduceho novorodenca. I ked Kyskova robi len do konca septembra, potom pediatriu odovzdava novej lekarke. Zaujimalo by ma, ako to u nej chodi, ci mava oddelene poradne od chorych deti, aky ma pristup k detom, ci ma CRP pristroj alebo hned pise antibiotika - vsetko, co vas napadne. Dakujem

juliasimi
8. júl 2014

Ahoj Beruška 2327, ja chodím s dcérou už 3 roky k pani doktorke Kyškovej a som nesmierne spoojna s jej prístupom k malej, má obrovsú trpezlivost, chodíme k nej kvoli pozorovaniu hladiny vápnika, rastovej krivke a samozrejme jej kontroluje aj štítnu žľažu. CRP pristoj neviem ci má ale po odbere krvi máme na druhy den sms s vysledkami. My sme veľmi spokojny 😉 🙂

juliasimi
8. júl 2014

@beruska2327 Ahoj Beruška 2327, ja chodím s dcérkou už 3 roky k pani doktorke Kyškovej a som nesmierne spoojna s jej prístupom k malej, má obrovsú trpezlivost, chodíme k nej kvoli pozorovaniu hladiny vápnika, rastovej krivke a samozrejme jej kontroluje aj štítnu žľažu. CRP pristoj neviem ci má ale po odbere krvi máme na druhy den sms s vysledkami. My sme veľmi spokojny emoticon emoticon

beruska2327
9. júl 2014

@juliasimi ahoj, dakujem 🙂 ty k nej asi chodis s malou na endokrinologicku ambulanciu. ale aj tak dobre vediet, ze je ma dobry pristup k pacientom.

juliasimi
9. júl 2014

ano na endokrinologiu, má ešte aj ine ambulancie? Ja som myslela ze len endorinologiu 😉

beruska2327
9. júl 2014

@juliasimi doobeda ma pediatricku ambulanciu a poobede detsku endokrinologicku. Ale co som pocula, tak uz pediatriu robi len do konca septembra, potom amb. s pacientmi posuva inej lekarke a ide sa venovat len detskej endokrinologii.

juliasimi
9. júl 2014

To som teda netušila, ale je to veľmi milá doktora, aspoň my sme s ňou spokojný. A chodíte teda nej či ste zohnali nejakú inú?

beruska2327
9. júl 2014

@juliasimi zatial je krpec este v bruchu 🙂 takze som u nej nebola. A ked som sa prisla spytat, ci ma vezme, nemala cas (bola som tam poobede v case endorkinolog. amb), takze som ju este ani nevidela. Takze prvy krat s nou budem v kontakte az ked pojdem po porode na poradnu.

juliasimi
9. júl 2014

😉 🙂 tak prajem veľa zdravíčka a až to všetko dobre dopadne 😉 🙂

beruska2327
9. júl 2014

@juliasimi dakujem 🙂