MUDr. Peter Ščerbák - skúsenosti

sunny15
5. sep 2017

Ahojte,mate skúsenosti s Mudr.Ščerbákom? Môj malý má zuženú predkožku a potrebujem dobrého urológa v Ke.

pofy1
7. sep 2017

@sunny15 Veľmi milý a šikovný doktor, aspoň my sme mali takú skúsenosť. Syn mal tiež problem s prekožkou a predtým sme boli u doktora Baču na Toryskej a ten nás automaticky objednal na obriezku. Bola som z toho dosť v šoku, povedal že je to nutné. Nedalo mi to a tak som nás objednala ešte k Mudr. Ščerbákovi a ten sa na to pozrel a povedal, že to vôbec nie je zle, pozerám už prišla sestrička behom pár sekúnd bolo po všetkom. Predkožku mu stiahol. Pár dní sme čúrali v sprche a nateirala som mu to mastičkou čo nám predpísal a pekne sa všetko zahojilo. A bez obriezky

sunny15
autor
8. sep 2017

Ďakujem krásne že si sa podelila o vašu skúsenosť s malým,ja tiež objednam synčeka k nemu,o Bačovi a Kurcinovej som čítala veľa negatív,tak som hľadala či nájdem niekoho okrem nich.

alica33
21. nov 2024

Moja skusenost s tymto doktorom nebola dobra,ano je mily, ale robi to bolestivym sposobom,bez informovania.. a je zname,ze tak môže dôjsť k zjazveniu,co skomplikuje cely stav.

sunny15
autor
21. nov 2024

@alica33 presne tak,boli sme tam a negatívna skúsenosť to bola,syn skončil v nemocnici ešte v ten deň

alica33
22. nov 2024

@sunny15
@sunny15 Ano preto som to aj zverejnila,aby si ostatne mamicky mohli dat pozor a zvazili navstevu.