Ahojte,mate skúsenosti s Mudr.Ščerbákom? Môj malý má zuženú predkožku a potrebujem dobrého urológa v Ke.
Ďakujem krásne že si sa podelila o vašu skúsenosť s malým,ja tiež objednam synčeka k nemu,o Bačovi a Kurcinovej som čítala veľa negatív,tak som hľadala či nájdem niekoho okrem nich.
Moja skusenost s tymto doktorom nebola dobra,ano je mily, ale robi to bolestivym sposobom,bez informovania.. a je zname,ze tak môže dôjsť k zjazveniu,co skomplikuje cely stav.
@sunny15 Veľmi milý a šikovný doktor, aspoň my sme mali takú skúsenosť. Syn mal tiež problem s prekožkou a predtým sme boli u doktora Baču na Toryskej a ten nás automaticky objednal na obriezku. Bola som z toho dosť v šoku, povedal že je to nutné. Nedalo mi to a tak som nás objednala ešte k Mudr. Ščerbákovi a ten sa na to pozrel a povedal, že to vôbec nie je zle, pozerám už prišla sestrička behom pár sekúnd bolo po všetkom. Predkožku mu stiahol. Pár dní sme čúrali v sprche a nateirala som mu to mastičkou čo nám predpísal a pekne sa všetko zahojilo. A bez obriezky