MUDr. Patrícia Goldenberg v Petržalke

bea_ba
12. okt 2016

Ahojte, o mesiac mam rodit a vyberam pediatra pre babatko. Podla obvodu by sme mali patrit pod Patriciu Goldenberg na Fedinovej. Ake s nou mate skusenosti?

chmurkaxy
12. okt 2016

My k nej chodíme a sme veľmi spokojní. Dopredu upozorňujem,že je za očkovanie a podporuje dojčenie. No a keďže cez chodbu ordinuje jej mama (MUDr Holbova), vždy všetko vybavíme. Len ma dosť pacientov. Náš malý ju má rád a ja jej verím.

tutu_1
12. okt 2016

@bea_ba akonáhle s pani doktorkou človek nesúhlasí je neprofesionalna, a tak isto aj jej sestra - blondína taká silnejšia. Razom su z nich dve arogantne ženy. Taktiez mudr Holbova si nevie spraviť čas na pacienta, preto sme často končili u spomínanej mudr. Ja som z nej nikdy nemala dobrý pocit a po poslednom výstupe som brala kartu preč. No mala som to spraviť uz dávno. Teraz mame lekárku ktora si spraví na nas čas, všetko vysvetli, skonzultuje. Ono je to o tom co človek preferuje. Jedna moja švagriná od mudr Holbovej brala kartu z rovnakých dôvodov ako ja, a ďalšia je mudr Goldembergovej a je spokojná.

bea_ba
autor
12. okt 2016

@chmurkaxy, @tutu_1, dakujem za nazory, vazim si to 🙂