MUDr. Patrícia Goldenberg

renatka1
1. jan 2018

zdravim,ake mate skusenosti s dr.Patriciou Goldenberg?aka stara to je dr?podľa rajona patrime k nej,naša stara dr.uz skončila so svojou ordinaciou...dakujem vored.R

luliu
1. jan 2018

Doktorka je super, 100% spokojnosť, len strašne dlho sa u nej čaká.

renatka1
autor
1. jan 2018

@luliu dakujen za reakciu.kolko moze mat rokov?

luliu
1. jan 2018

@renatka1 je mladá, neviem, niečo okolo 40 alebo vyzerá mlado 😉

veronika2016
2. jan 2018

Ahoj, presne ako pisala luliu - vek okolo 40, doktorka je velmi dobra, aj za mna 100 percent spokojnost, ale naozaj musis pocitat s tym, ze sa dlho caka. Este doplnim, ze nerobi kazdy den, myslim ze len pondelok, streda a piatok (zvysne dva dni ju zastupuju ine 2 doktorky).

renatka1
autor
2. jan 2018

dakujem dievcata, dnes so tam bola,no este do pondelka ju zastupuju.takze az v pondelok..

matae
20. feb 2018

@renatka1 Ahoj, rada by som sa informovala ako si dopaldla u pani doktorky?
Ozaj ordinuje len 3 dni v tyzdni? Na stranke to nema uvedene.
Ja zvazujem prestup so starsou dcérou a novym prorastkom co cakame. Berie i mimo rajonovych?
Dakujem

renatka1
autor
20. feb 2018

@matae ahoj.dr som zatial nerozpravala,vsetko som riesila so sestrickou,akosi dorazila synova karta z VUC no dcerkina este od januara nedorazila..tak zatial nebol dovod tam ist.Dohody nam podpisala,kedze spadame pod rajon.či berie aj mimo rajon netusim,to asi najskor osobne poriesit treba..drzim palce...inak čaka sa tam fakt dost,ale dost ludi popri čakani zobere aj dr z vedľa..aspon v pondelky to tak byva....zatial som tam bola len v pondelok poobede.
drzim palce.

luliu
20. feb 2018

@matae berie aj mimo rajon

nenuska25
20. feb 2018

Uz berie? Ja k nej chodim so 6 mesacnym, je super, sme ale mimo rajon a ked som sa k nim hlasila tak som bola este tehotna a aj to uz povedala, ze mimo rajon beru minimalne. Ked som bola pred 2 mesiacmi a malym na ockovani, tak jednej maminke, ktora chcela prehlasit k nej deti, tak povedala, ze uz neberie novych mimo rajon, tak neviem...

nenuska25
20. feb 2018

@renatka1 co sa tyka tejto ambulancie, som velmi spokojna. Ma crp pristroj, plus dalsie veci na okamzite vysetrenie (hemoglobin)
. Co je u mna najhlavnejsie je, ze sestricka odpisuje na mail! Neuveritelna vec v dnesnej dobe (sama som zdravotnik). Kedykolvek je nejaky problem, nieco sa vam nezda, tak staci napisat a sestricka vam urcite do vecera odpise co dalej, pripadne poradi, zavola na vysetrenie, atd. Co sa tyka samotnej doktorky, znala, kludna a sympaticka zena. Ano, trosku sa caka, aj na poradne, to znamena ked vas zavola o 12.00 tak cca 20-30 min je sklz. Ako poviem Vam z vlastnej skusenosti, ze to je uplne normalne, tak ja nemam co vytknut. Urcite som sa dobre rozhodla. Nic nepodceni ani nezanedba. Top

michaelasamuel
4. okt 2018

Skúsenosť hrozna odkedy odišla sestrička Silvia komunikácia o ničom odpisovanie emailov žiadne prístup o ničom som zhrozená doktorku mením aj keď zastupujúca sestrička staršia je fajn doktorka o ničom smutné a čakanie min 2hod vzdy