Ahojte.
Chodievate niekto s detickami k pediatrickam na Hustaku - na Bottovej? Konkretne ku MUDr. Oravcovej, alebo MUDr. Hunakovej?
Premyslam kam nahlasit dieta, ale nenasla som na nich ziadne referencie, tak by som chcela poznat nazor niekoho, kto k nim chodieva. Ci ste spokojne s pristupom, sposobmi liecby, nazormi ... dakujem pekne 🙂
@tin_ka My chodime k mudr. oravcovej. Pred tym som chodila u nas v Sasovej, ked mala dcerka pol roka, zmenili sme lekarku. Je to len clovek, takze nie je dokonala ale som s nou zatial spokojna. Obcas na moj vkus prilis zlahcuje ale na druhej strane, ja som obcas prilis uzkostliva 😀 Ale ak trvam na odbornom vysetreni, vzdy mi vysla v ustrety. Da sa s nou dohodnut, je to rozumna zenska. A myslim, ze aj dobra lekarka.
ahojte, mate niekto nove referencie na tieto 2 pani doktorky?? cakame babo a tiez uvazujeme o tomto centre. dakujem
Obnovujem...
k Mudr. Hunákovej chodíme s 2 deťmi a ak mám v BB povedať niečo dobré na lekárku tak určite na Hunákovú. Ani raz som nemala dojem že niečo zanedbala, ani raz nebola nervózna ako napr. tá ORL nad ňou na 2 poschodí. Obe aj so setričkou sú milé a doktorka sa vždy snaží, vypytuje sa pri diagnostike choroby. Môžem odporučiť....
Ja som ako dieťa chodila najskôr k Oravcovej a potom k Hunakovej. Obe super príde mi ze nedávajú zbytočne lieky keď netreba ale vždy poriadne vyšetrili. Tiež zvažujem teraz keď sa nám narodí babo ísť k jednej z nich
nikto? nenajde sa nikto kto by chodieval k tymto dvom p.doktorkam?