MUDr. Oravcová a Hunáková na Bottovej v Banskej Bystrici

tin_ka
19. nov 2010

Ahojte.
Chodievate niekto s detickami k pediatrickam na Hustaku - na Bottovej? Konkretne ku MUDr. Oravcovej, alebo MUDr. Hunakovej?
Premyslam kam nahlasit dieta, ale nenasla som na nich ziadne referencie, tak by som chcela poznat nazor niekoho, kto k nim chodieva. Ci ste spokojne s pristupom, sposobmi liecby, nazormi ... dakujem pekne 🙂

tin_ka
autor
19. nov 2010

nikto? nenajde sa nikto kto by chodieval k tymto dvom p.doktorkam?

lenka_da
27. okt 2011

@tin_ka My chodime k mudr. oravcovej. Pred tym som chodila u nas v Sasovej, ked mala dcerka pol roka, zmenili sme lekarku. Je to len clovek, takze nie je dokonala ale som s nou zatial spokojna. Obcas na moj vkus prilis zlahcuje ale na druhej strane, ja som obcas prilis uzkostliva 😀 Ale ak trvam na odbornom vysetreni, vzdy mi vysla v ustrety. Da sa s nou dohodnut, je to rozumna zenska. A myslim, ze aj dobra lekarka.

tin_ka
autor
31. okt 2011

@lenka_da dakujem pekne, ale je to uz takmer rok, co som polozila tuto otazku. este ako tehulka. 3dni nato sa nam narodil syncek. za mesiac bude mat rocik, lekarku uz teda mame. ale aj tak dakujem 🙂

lenka_da
1. nov 2011

@tin_ka 🙂

kikusbb
14. mar 2012

ahojte, mate niekto nove referencie na tieto 2 pani doktorky?? cakame babo a tiez uvazujeme o tomto centre. dakujem

ellasom
25. sep 2013

Obnovujem...

vsevednica
14. júl 2014

k Mudr. Hunákovej chodíme s 2 deťmi a ak mám v BB povedať niečo dobré na lekárku tak určite na Hunákovú. Ani raz som nemala dojem že niečo zanedbala, ani raz nebola nervózna ako napr. tá ORL nad ňou na 2 poschodí. Obe aj so setričkou sú milé a doktorka sa vždy snaží, vypytuje sa pri diagnostike choroby. Môžem odporučiť....

terka2508
8. apr 2018

Ja som ako dieťa chodila najskôr k Oravcovej a potom k Hunakovej. Obe super príde mi ze nedávajú zbytočne lieky keď netreba ale vždy poriadne vyšetrili. Tiež zvažujem teraz keď sa nám narodí babo ísť k jednej z nich