MUDr. Monika Priehodová v Podunajských Biskupiciach

senselinka
2. máj 2014

Dievčatá, potrebujem poradiť, či sa nahlásiť k MUDr. Monike Priehodovej v Podunajských Biskupiciach. Som prvorodička, ale nebývam v BA, ale v Malinove, takže je dosť problém zohnať detskú lekárku, ktorá by mi "nezabila" dieťa a bez problémov nás zobrala. Táto lekárka nemala problém, na nete som našla iba pozitívne ohlasy, ale zároveň je ich pomerne málo, čo ma zas odrádza, trochu sa bojím, že ak je naozaj super, tak by ju všetci vychvaľovali do neba. A viem, že lekári ešte ako tak berú mimo rajón novorodeniatka, väčšie deti už pomenej, takže by som rada natrafila na prvý raz na dobrú lekárku, lebo meniť ju neskôr bude asi oveľa ťažšie. Ďakujem veľmi pekne za každý ohlas, aj negatívny, aj pozitívny, nech sa vieme správne rozhodnúť 🙂

moncici4
2. máj 2014

@senselinka ahoj my tam chodime a som max.spokojna,chodi tam aj moja sestra a nedavno k nej presla aj kamaratka po roku chodenia k lekarke v Ivanke,takze berie aj mimo rajon a nove deticky,aspon minuly rok to tak bolo🙂

senselinka
autor
2. máj 2014

@moncici4 hej, ja som tam volala, že nás zoberú, takže to bolo v pohode, len som si nebola istá, či je tá lekárka v pohode, či niečo nezanedbáva, nie je náladová, vysadená na užívanie ATB a podobne... lebo v Malinove je vraj veľmi zlá lekárka a ordinuje tu 1x týždenne, takže musíme niekam "mimo rajón". A keď už niekoho vyberiem, nerada by som po pol roku menila alebo utekala z tohto smeru do Dúbravky 😅

moncici4
2. máj 2014

@senselinka ako prvorodicke mi pomohla a davala dostatucujuce informacie,antibiotika sme este brat nastastie nemuseli a ak bol maly chory tak mu pre istotu pichla do prsteka ci ich treba alebo nie,pri kazdom ockovani bola dosledna ci je maly uplne zdravi,nenapada ma teraz viac no za seba som spokojna a vyhovuje mi ze je nablizku

senselinka
autor
5. máj 2014

@moncici4 super, ďakujem, to mi ako info stačí, verím, že aj my budeme spokojní 🙂

lucia0701
23. máj 2014

Tak ja pridam z druhej strany. Vybrala som ju, lebo je blizko, v podstate oproti. Na nete boli tiez celkom dobre referencie, ale malo. Vyhovovalo mi, ze je blizko, je mlada a dufala som, ze bude pohode. Toto vsetko bolo az do c, vile ked sme jej oznamili, ze nechceme ockovat. Pripominam, ze az neurologicka si vsimla,ze dcera mala hypotonus, typertonus, tortikolis atd. Ona si to nevsimla. Az na odporucanie neurologicky zobrala krv na anemiu. Aj napriek kontraindikacii a neodporucaniu z neurologie chcela ockovat. Zatial tam mame kartu, ale prejdeme asi tam kam som povodne chcela. Do Procaru. Vela veci proste nevedela, nevedela, ze mame mat mlieko na predpis kvoli alergii, nevedela ine znacky. Proste za mna nie.
Ale inak drzim palce a prajem vsetko dobre.

gabriella7
31. aug 2014

@senselinka ahoj chodite k tej mudr. Priehodovej a si spokojna?

nikaa23
14. dec 2015

@lucia0701 Ahoj, viem ze Tvoj prispevok je spred roka, ale zhanam pediatricku pre deti (syncek sa ma narodit s vadou srdiecka a k ockovaniu bude treba pristupovat opatrne, sucasna pediatricka mojej dcerky mi ale povedala, ze pacientov, ktori nebudu ockovani nechce), mohla by si mi poradit dobru pediatricku, ktora striktne netrva na ockovani za kazdu cenu, ak si taku nasla? Dakujem.

inge1312
7. feb 2016

Ja som max.spokojna. Viem porovnat predtym lekarku, ktoru tu ordinovala. Tato je super, naozaj nam vzdy poradi a to mame v rodine lekarov. Tak to trosku viem posudit.

vikusjk
17. feb 2016

Ahojte, my k nej chodíme štyri roky, od narodenia malej. S odbornosťou sme celkom spokojní, čo sa neočkovania týka, nerobí nám problémy a všetko by bolo ok, ale vadí mi jedna vec, že sa k nej nedá objednať na presný čas. Do roka, kým sme boli uprednostnení, to bolo super, ale teraz je to des. Stále preplnená čakáreň a zabité dve hodiny medzi chorými deťmi, hlavne, ak ideme na kontrolu, tak mi to vadí, keďže dieťa je už zdravé a má byť toľko času medzi chorými... Pre toto uvažujeme o zmene. Malá je dosť často chorá (bežné prechladnutie) a toto je pre nás hrozné :(

smartynecka
4. mar 2016

My sme s ňou spokojný,urobi všetko co ma,prístup k deťom perfektny mala sa jej neboji,ma novú mladu sestricku ta je tiež príjem a. Ale nasa mala moc chorá nebyva čiže tam nie sme nejak casto len na poradne sme tam chodili 😉

hanikbanik
4. mar 2016

vikusjk, je pravda, že objednať sa nedá, ale nebude to tým, že im to zákon zakazuje? Ale zas je pravde, že sú aj lekári, kde sa nečaká, napríklad na Bebravskej oproti v ambulanciach, ale z mojich informácií je to potom aj o odbornosti lekára. Ak sa rozhodnete pre zmenu, držím palce

aichalusy
14. máj 2018

@senselinka @moncici4 @smartynecka chodíte ešte stále k doktorke Priehodovej? Pozerám, že by mala pracovať v zdravotnom stredisku Bebravská 1, ktoré sa teraz prerába. Minule sme sa tam boli s priateľom pozrieť a pokiaľ nie je menovkyňa tak by to asi mala byť ona... Patríme k nej podľa rajonizácie a chcela by som teda vedieť, či je to ozaj dobrá doktorka, či nie je nejaká nepríjemná, náladová, či vie vysvetliť a neodbije pacienta alebo teda rodiča, som prvorodička s termínom koncom júna, tak by som si rada vybrala nejakú dobrú doktorku pre dieťa. 🙂

smartynecka
14. máj 2018

@aichalusy ja som s nou spokojna ak pod nu patris vezme ta. Vzdy rada ochotne poradi napr.nedava atb kym nemusi je zastancom ockovania co je super. Nikdy som s nou problem nemala aj mala k nej chodi a aj syna mi vezme ten sa narodi v juli.

aichalusy
14. máj 2018

@smartynecka a ako to byva pri prvej prehliadke? Vraj niektore lekarky chodia prvykrat domov. A tiez by ma zaujimalo ci mava vela ludi v cakarni a ako je to dnes s babatkami v poradni, ci klasika podla poradia alebo sa objednava

smartynecka
15. máj 2018

@aichalusy chodievala domov teraz uz neviem mala ma 4,5 roka a mohlo sa nieco zmenit. Na poradnu objednava ma nato vymedzeny cas,mimo poradni berie babatka do roka prednostne.

lienka9
15. máj 2018

@aichalusy mne povedali ze na prvu poradnu mame prist k nim,ale ze na to ma vyhradeny specialny cas aby tam uz nikto nebol.zatial posobia velmi prijemne ona aj sestricka ale kedze este som neporodila tak velmi osobnu skusenost nemam 🙂

aichalusy
15. máj 2018

@smartynecka @lienka9 dakujem za info, podla toho co som tu citala to vyzera fajn, tak k nej zajdem, alebo mi neviete povedat ci prist ako bude koncit alebo jej zavolat treba a dohodnut sa na osobnom stretnuti?

veronice
10. aug 2018

Ahojte. Viete mi prosim povedat ci berie MUDr aj prvorodicky mimo svoj rajon? Som z vrakune ale nasa ulica nie je medzi tymi co ma na stranke...vopred vdaka.za info 🙂

lenka278
22. jan 2019

@veronice ahoj, teraz uz sa objednava na cas co je super, akurat ked nestihnes objednat tak mas smolu pretoze ta nezoberie. Takze musis ist ked tak na druhy den. Trosku ma problem ak chcem sama absolvovat urcite vysetrenia u specislistov. Mala som ten problem ked mi mala vystavit vymenny listok ale na moje naliehanie mi ho vypisala. Syn ma laringitidu, vacsinu veci som si musela nastudovat sama cez net, skusenosti inych, moc mi nevedela poradit s touto diagnozou. Ale ked som potrebovala syn aby zostal doma kvoli riesenia sikany v skole, tak bez problemov sama ho vypisala lebo videla aj ona na nom ze psychicki sa to na nom podpisalo. Tak uvidime.

vikusjk
26. jan 2019

@lenka278 ak sa nestihnete objednat, tak vas zoberie, ale musite cakat... vtedy je to zdlhave