Dobrý deň, mate prosim Vás niekto skúsenosť s pediatričkou MUDr. Miriam Tomovou? (Babuškova 2, Ružinov, Bratislava).
Ďakujem
@petronela1989 Dobrý deň, my sme začali k dr. chodiť s malou lebo mi ju odporučila známa a zatiaľ nemám čo namietať. Doktorka milá, sestrička až taká milá nieje. Dcéra má 3mesiace ... uvidíme neskôr.
Dobrý deň, my k nej chodíme s dcérou vyše roka, tiež na odporúčanie. Doktorka mi príde fajn, len škoda, že ambulanciu riadi sestrička starej školy... Ako sa sama nazýva. Dostávame od nej rady ala z internetu, nad ktorými sa musíte povzniesť a radšej sa baviť s lekárkou. Ja skôr zvažujem odchod, len musím vypátrať inú lepšiu.
my k nej tiez chodime uz rok, pani doktorka velmi mila, ale setricka to tam riadi, ako uz bolo spominane. Co sa tyka novorodencov a batolat, tak starostlivost na 1. V poradni vsetko popozera, popyta sa, aj poradi. V pripade, ze su ine problemy, tak nema problem poslat k odbornikovi, bez toho aby si clovek ziadal vymenny listok - co u podaktorych velky problem. Zatial spokojnost, avsak uvidime ako to bude ked dieta podrastie, kedze p. doktorka pracovala roky v porodnici s babatkami.
@mirka0111 A mate niekto na nu email, prosim?
@zuzicka5 vypatrala si lepsiu?
@petronela1989 Isla si nakoniec k nej?
zatial nie.
@malyslonik Išli sme nakoniec ku nej. Ale veľké sklamanie a nedôvera. Lekárka ma veľmi ľahkovážny prístup k problémom, nikdy mi s ničím nepomohla, neporadila a pacientov berie ako na bežiacom páse. Pri väčšine veci na ktoré sa dopytujem sa len pousmeje a tieto žiadnym spôsobom nerieši. Zrejme je zvyknutá zaoberať sa len základnými ochoreniami detí a vážnejšie a zložitejšie problémy sa jej buď riešiť nechcú,alebo na to nemá odbornú kapacitu. Skor mi to príde na to druhé, kedže totálne podcenila diagnózu môjho dieťaťa. Keby sa problémom zaoberala dôsledne a od začiatku ako sme jej to avizovali, veci sa u dieťaťa mohli vyvijat diametrálne odlišne. O sestričke ani nehovorím. To je skutočne kapitola sama o sebe. Rovnako vybavenie ambulancie nespĺňa úroveň 21 storočia. Žiadny e-mail nemá a dovolať sa jej dá len jednu hodinu zo dňa. Aj to vačšinou nie na prvý pokus. Každá mamina nech si teda utvorí svoj obraz. Zmena bola u nás doslova nevyhnutnosťou.
@petronela1989 jeeesis, tak to je sklamanie teda :( My mame troska obdobny problem, ze jedna s nami pedi jak na beziacom pase, nad vsetkym vzdy mavla rukou... sople? To maju vsetky deti. Kaslik? To tiez. Len nasa kaslala 6 tyzdnov jak stary chlap. Hrozne :( nasla si niekoho normalneho? Resp s kym si spokojna?
@petronela1989 @suzai1802 @baska53 @zuzicka5 @mirka0111 @malyslonik Ahojte mamicky, medzicasom sa, podla mojich informacii, pani doktorka vymenila za inu.
Aka je Vasa skusenost s tou novou, prosim Vas? sestricka zo starej skoly tam je stale?
odporucate tuto pediatricku?
dakujem!
@gingerie boli sme uz 3x pri novej dr. a teda ja osobne spokojna nie som. Pani dr. Tomova nam chyba a situaciu by riesila hned, keby ze jej poviem, ze toto sa mi uz nepozdava, tiez by sama usudila, ze sa musi na odborne vysetrenie. Narozdiel od novej pani dr. podla ktorej je moje dieta v poriadku. Podarilo sa nam vyziadat vymenny listok na odborne vysetrenie, tak hadam aspon tam dobre natrafime. V tejto situaci by som ju hned menila, ale dobri lekari neprijimaju pacientov a prejst k niekomu podobnemu asi nema vyznam.
@mirka0111 ja som tiez s maly chodila k Tomovej a po telefonickom kontakte sa mi aj zdalo iny hlas a vsetko. Prosim Vas ako sa vola nova doktorka?a Neviete nieco o Tomovej? Preco ona odisla ?
mudr. Tomová se vraj odstehovala na rychlo na východ. Teraz je tam nějaka doktorka Podhorná, či podhorská, ale velká nespokojenost. od leta mě 4x preobjednavali, a hocikedy som dosla, nikdo tam nebol... minule mi otvorila doktorka a bez sestricky moje dvojcata nechtela osetrit... teraz som sa v decembri mala objednat s nimi na osckovanie, no neviem sa tam dovolat...
ze vraj tam maju byt tri pediatri, a ma tam byt nejaka nonstop pohotovostna sluzba pro deti, i s vyjazdovym doktorem... hovorili ze december/januar by to malo fungovat... ale hladam nekoho jinde, lebo na toto uz nemam nervy.
a sestrička je tam tiež nová, ne ta stará-..ale ta nová teda nič moc.. nemohli najst karty mych deti ... a kdyz nenasli ze tri jednu, tak rekla ze to nevadi, ze nabuduce to dopise (co si to bude pamatovat 4 mesice nez zase dojdeme?) bordel a chaos od te doby co odesla Tomova...
Baby kde ma ambulanciu Mudr. Tomova?
@lucina1100 dr. Tomova odisla z amulanie pred vyše rokom...po jej odchode sa tam striedali doktorky a momentalne je cela pediatria zrusena.. odporucam si vyhladat ineho pediatra. Nas kontaktovali ze ambulanciu k 1.8 2021 rusia.
@baska53 baska ale odkiaľ odišla? Kde pracovala? Lebo u nás na Liptove mi ukázalo že mame dr. Tomovu novú ambulanciu
@lucina1100 odisla z Bratislavy - ruzinov.
@baska53 a prišla k nám na Liptov však? A nevieš aká je? Odborníčka? Prístup? A veľa závisí sj od sestričky akú ma však ?
@baska53 aspon ze Vas kontaktovali. Mna sa vobec neunuvali kontaktovat... kebyze to sem nenapisete a nepride mi upozornenie ze ste pisali komentar ani by som o tom nevedela.
Hrozne nieco. Fakt islo to s nimi od kedy Mudr. Tomova odisla dole vodou. Ak by aj cinnost obnovili urcite z vlastnej skusenosti neodporucam.
@lucina1100 ja som k nej chodila do Ba. A je mi velmi luto ze odisla tak daleko. Mne sa jej pristup aj k detom aj otazkam rodicov velmi pacil. Ked nieco pomohla mi ci uz s chorobami alebo prevenciou. Za mna super. 🙂
@adriana902 jooj som stastna, ze som naozaj urobila dobre a prehlasila som sa ku nej. Bola som snou minuly tyzen vo stvrtok, a je tu velmi spokojna na Liptove, povedala 100x lepsie ako v BA vravela, ten vzduch, ludia uctivy, vazia si vsetko a taky pokoj tu ma vravela, ze sa rozhodla spravne povedala.
A co robila v BA? detsku pediatricku? ci????
@lucina1100 tak vtedy sa praca robi este lepsie ;)
Ano pediatricku 🙂
Ahoj, aj ja som pátrala, v istej FB skupine ju odporúčala jedna mamička, vraj je príjemná, okolo 50 rokov, prebrala ambulanciu po inej doktorke (tá mala hrozné hodnotenia na nete). Ale že sa niekedy dlho čaká (taká klasika) a sestrička je vraj náladová, niekedy veľmi milá, no neznáša keď niekto klope, vraj aj na dverách majú ceduľu že ak niekto zaklope bez vážnej príčiny, nebude vôbec ošetrený :D Zvažujem aj ja, ku komu prestúpiť, škoda že je málo referencií na túto doktorku, lokalitou mi vyhovuje.