MUDr. Marta Selecká a MUDr. Krausková Zuzana z Nitry

yvetulka
29. jan 2012

Kto má s týmito pani doktorkami osobné skúsenosti, sem s nimi. Chceli by sme sa k jednej z nich prihlásiť a neviem sa rozhodnúť, tak si rada prečítam vaše názory na ne, ako majú vybavené ambulancie, prístup a aj sestričiek. Vopred všetkým maminkám ďakujem.

yvetulka
autor
30. jan 2012

ozaj sa nikto nenájde, kto má s nimi skúsenosť???

bodka13
30. jan 2012

v tejto téme https://www.modrykonik.sk/forum/spolocny-termin-miesto/kamosky-z-nitry-a-modreho-konika-2/ si píšu kočky z NR,tak sa skús popýtať tu 😉

yvetulka
autor
30. jan 2012

@bodka13 dakujem, hadam sa dockam odpovede

budovcova
8. mar 2012

Neviem či je tá vaša otázka ešte aktuálna ale: my sme patrili k doktorke Seleckej a k doktorke Krauskovej sme chodili len vtedy ked tam nebola naša lekárka. Obe sú úžasné veľmi nám chýbajú kedže sme sa z nr už odsťahovali. U DR. Seleckej bolo užasne to, že som mala pocit ked som vošla do ambulancie že vtedy sa moje dieta stáva jej dietatom a bolo v najlepších rukách. Hned na prvý krát odhadla diagnózu co tu kde sme teraz mam obavy!!!! Dr. Krausková je tiež výborná odborníčka všetko vám trpezlivo vysvetlí a nemáte pocit že ničomu nerozumiete!
Veľmi mi chýbajú obidve plne som im dôverovala a to je veľmi dôležité!!!!!!!
Takže ktorúkoľvek is vyberiete môžete byť spokojná!! A sestričky tam boli veľmi veľmi milé!
:O)

yvetulka
autor
8. mar 2012

@budovcova dakujem, uz sme si vybrali dr. Krauskovu a bola mi velmi sympaticka na prvy pohlad, je velmi komunikativna, vsetko ju zaujima, je skvela.

budovcova
9. mar 2012

@yvetulka TAK TO SOM NAOZAJ RADA, DOBRE STE SI VYBRALI.
V TOMTO PRIPADE SOM VZDY DAVALA NA SVOJU INTUICIU 🙂
VASE DIETATKO JE NAOZAJ V DOBRYCH RUKACH :o)

VSETKO DOBRE

KATARÍNA B.

090393kristina
31. mar 2015

@yvetulka dobrý deň, chcem sa spýtať či ešte chodíte k Mudr. Krauskovej......som prvorodička a hladam pre bábätko pediatra....tak ak by ste boli taka zlata mohli by ste mi napisat váš nazor na pani doktorku .... na internete ma v celku dobre recenzie tak preto sa chcem spravne rozhodnut ... ďakujem 🙂

skoromanzelka
12. apr 2015

Dobrý deň, aký má p. doktorka Krausková názor na očkovanie?

ďakujem

090393kristina
12. apr 2015

@budovcova dobrý deň, chcem sa spýtať či ešte chodíte k Mudr. Krauskovej......som prvorodička a hladam pre bábätko pediatra....tak ak by ste boli taka zlata mohli by ste mi napisat váš nazor na pani doktorku .... na internete ma v celku dobre recenzie tak preto sa chcem spravne rozhodnut ... ďakujem