Chodí niekto k tomuto doktorovi? Mne je iba z prvého pohladu celkom simpatický. Aké s ním máte skúsenosti? Tu je ich wwwstránka http://www.prvazenska.sk/index.php?zobraz=onas
no ja k nemu chodim, ale nie som vobec spokojna. a ked ho este vidim ako hovorcu som o to viac znechutena lebo je to doktor ako ja. zvazujem prudko nad zmenou. cca v 15 tt som sa k nemu zaregistrovala, lebo moja predosla MUDr. bola hrozna
1. v septembri som bola na preventivke, zaplatila 43 eur za testy + UTZ - doteraz nemam vysledky, lebo sa tam nedokazem dovolat!!!!
2. priplatila som si v tehotenstve nadstandard, cakanie bolo vzdy minimalne 20 min
3. kazdu komplikaciu riesil s inymi doktormi na konzultacii, nizko polozena placenta bola u neho ok, vsetko je v poriadku, neni problem s usmevom - ti ostatni na konzultacii sa zhodli ze je potrebne rizikove tehotenstvo aj z dovodu tvrdnutia brucha a inych problemov
4. z vysetreni mi sestricka zistila nejaky zapal, ktory sa mal ihned liecit a rychlo som utekala cez celu ba pre tabletky, nakolko mi povedala, ze to treba liecit a je piatok aby sme nasadili liecbu - pan doktor po prijati skonstatoval, ze zapal tam je, ale on nevie z coho, co to je, tak ze to liecit nebudeme?!
5. prenasala som cca 2 tyzdne, s kuframi na kontrolu som chodila k nemu ako na hodiny klavira a furt ma s nimi posielal domov hoci mi vzdy povedal ze mam dojst s nimi, uz som myslela ze infarktujem od sklamania aj namahy, stresov,... nakoniec mi vypisal papier na prijem v pondelok a ze v stvrtok sa tam mam dostavit. lekar - stary pan ktory ma mimochodom vysetril tak, ze som ani o tom nevedela (dovtedy som ani nevedela ze existuje take bezproblemove a citlive vysetrenie) a vynadal mi ako malej skolacke, ze na prijem sa chodi po 5 dnoch prenasania. som mu vysvetlila ze mi povedal kollar ze az vo stvrtok a na listocku sa PAN DOKTOR pekne osetril datumovo - mamina co tam bola so mnou aj na prijme aj u kollara chcela hned za nim vystartovat a podat si ho! ale doktor hned skonstatoval, ze znama parta Kollar - a tak sa to nieslo vsade po porodniciach, sestrach a lekaroch (aj sestricky zname co mam v nemocnici mi to potvrdili - doktor, co vsetko konzultuje, ... a vraj aj preto je uz len zensky a nie porodnik)
6. po porode ma vysetril velmi bolestivo nakolko som mala aj nastrih aj som bola roztrhunuta a az potom som sa dozvedela, ze po porode nema takto vysetrovat, nakolko je zena nezhojena a stale nie celkom pruzna.
To je len moj osobny pohlad, nazor a skusenost. kazdy ma samozrejme ten svoj. preto som ja osobne taka znechutena ked ho vidim v tv, pretoze on ako lekar sa nema co dozadovat akychkolvek vymozenosti, prave naopak jemu by som znizila ten plat.
Jedine pozitivum je, ze sestricka Barborka je uplne uzasna, vyborna, chapava a proste ma vsetky pozitiva
@lulu939075 ahoj, aj ja k nemu chodim a zatial som spokojna...po porode som mala zdravotne tazkosti, ktore sice neboli nic extra vazne, ale v relativne kratkom case mi ich odstranil... neviem vsak posudit jeho odbornost v pripade, ak ma zena nejake necakane komplikacie..
pocas tehotenstva som si zaplatila nadstandard a nikdy som necakala dlhsie ako 10 min.
ak sa k nemu rozhodnes chodit, tak sa priprav na to, ze budes platit za ultrazvuk.
este mi ale napadlo, ze znama, co k nemu tiez chodi, mala v 18tt bolesti, on jej na poradni povedal, ze je vsetko ok. po par dnoch sla na pohotovost a bola hospitalizovana az do konca tehotenstva z dovodu predcasneho skracovania krcka a neskor aj otvarania... ale to, ci to bolo jasne uz na vysetreni u kollara, sa nik nedozvie...
vzdy najdes ludi, co su spokojni a nespokojni s tym istym doktorom. to, ci ti bude vyhovovat zistis asi az vtedy, ked k nemu budes chodit... drzim palce.
Ordinačné hodiny
Po 07:00 - 14:00
Ut 07:00 - 13:00
St 07:00 - 13:00
Št 07:00 - 12:00
Pia neordinujeme
to akoze uz co to ma byt.....
ze sa robi tak kratko a ze v pia off????????????????
wow
@luculus fíha.... tak toto som nemilo prekvapená ja s ním mám veľmi dobré skúsenosti.
Ja k nemu tiež chodím, ako som k nemu prešla, tak som neverila, že vyšetrenie môže byť aj bez bolesti a od toho okamihu som nemala problém s kontrolou, ani obavy pred ňou, ani nič podobné. V tehu som si zaplatila nadštandardnú starostlivosť, dostala jeho číslo na mobil a môžem povedať, aj som ho využila a vôbec nebol problém aj keď som ho vyrušila na lyžovačke na svahu. Tiež som nikdy nečakala dlhšie ako 10min a výsledky testov mi všetky chodili ako hodinky. Dovolať som sa nemala problém, možno preto, že mám číslo aj do ambulancie a aj na Barborku, ktoré teda tiež využívam. Ako som už vyššie napísala, som prekvapená že čítam o ňom aj takéto veci, nebola by som to na neho povedala, ja som zo začiatku vždy hovorila, že som "zamilovaná" do svojho gynekologa, lebo je doslova úžasný (aspoň teda v porovnaní s tým čo som mala predtým). Možno to je tým, že som predtým ozaj mala otrasný prístup k veci, ale ja som spokojná a mám tam kamarátku, ktorá ma k nemu vlastne vzala a tá prednedávnom rodila a tiež bola vždy spokojná.. pred tehu, počas a či aj po, tak to neviem povedať, nakoľko je tesne po pôrode a bola zatiaľ len u pôrodníka na kontrole... ale ako napísala @evka4 tak či ti bude vyhovovať zistíš asi až ked k nemu budeš chodiť...
@monika15
@evka4 hej hej.. zmena ordinačných hodín je kvôli tomu, že je zapletený aj do tých aktivít, ktoré sledujeme v televízii a často aj keď má napísané že neordinuje, dostaví sa do ordinácie, ak teda stíha a berie pacientky, ktoré boli na daný deň objednané. Ak náhodou nemôže byť v ordinácii v hodinu, kedy som bola objednaná, sestrička, Barborka mi dá vedieť.
ahaaaaa, tak to uz chapem....
inak svine uplne... ja toto ze nudzovy rezim preboha jak vo vojne ;(
smutne velmi preboha kolko ludi trpi kvoly tomu :((((
no neviem, ale kazdemu vyhovuje nieco ine a aj na jednu vec byva 100 nazorov. ja to len hodnotim podla osobnej skusenosti. maminka moja tiez k nemu chodi a nie je tiez 2x nadsena. velmi uvazujem, ze si vyberiem noveho - mojho porodnika - MUDr. Havalda
Aj ja som pacientkou dr. Kollara a mozem povedat ze som spokojna,nikdy som necakala ako som bola objednana aj ma vzali , ked som mala termin kedy si mam zavolat na vysledky tak aj bolo ...
@luculus v septem. vam robili testy ? a do teraz ste sa nezastavila po vysledky aj ked ste sa nedovolali ?
Ani ja niesom s BA ,ale koly vysledkom by som zbehla 🙂 keby ze sa nedari 2 mes. dovolat 🙂
Aj ja k nemu chodím a je skvelý, nikdy som s nim nemala problém, ani počas tehotenstva.
Tie ordinačné hodiny sú tak krátke asi aj z toho dôvodu, že poobede máva zvyčajne objednané pacientky na presné časy,, nie že by nerobil.
No a samozrejme jeho sestrička Barborka je úplne zlatíčko.
@monika15 no presne ako hovoríš, je to otrasné, že núdzový režim... sme teda dopadli niečoho takéhoto sa dočkať...
som jeho pacientka, ale uz ani neviem co si mam o nom mysliet, kym zena nema ziaden problem je ok, ale ked treba nieco riesit, tak clovek sa nedopatra ani priciny, ani testov poriadne...nedari sa nam dieta a ja som do centra neprisla ani s jednym vysledkom, nic totiz nespravil.... neviem baby, snad je len naladovy, ale ja vazne zvazujem zmenu. + ma hrooozne ale hroozne hneva, ze tieto jeho strajkovo odborarske nazory prenasa na pacientky, dava mi podpisovat peticie, ked sa mu nieco nepaci necha to pocitit. nezdielam s nim v momentalnej situacii rovnaky nazor, ak by som mu to dala najavo ako sa bude ku mne chovat?
A uprimne ak by niekto mne pridal v tejto ekonomickej situacii 300€ tak nevystrajam. citali ste ake navrhovali riesenia pre zvysenie platu? vraj nenakupovat pristroje, zaplatit za sanitku, vymenne listky...bla bla a sme tu pre pacientov, je tak pre pacientov, ze teraz v ordinacii viac nie je ako je.... :(
@vvia
ach jaj baby nezavidim vam :(((((((
drzte sa a nejako ked mate problem v tehotenstve tak sa tlacte.... hrozne smutne :(((((
Tiez som presla k doktorovi po ,,uzasnej lekarke", ktora ma so zacinajucim predcasnym porodom poslala domov si lahnut 😠
No spociatku sa mi zdal naozaj velmi mily a prijemny, povedala som si, super, konecne niekto normalny. Potom som znova otehotnela. Mala som ale asi velku smolu, pretoze v prave prebiehajucom strajku sa z neho stal naladovy, zvlastny clovek, ktory aj napriek mojmu predchadzajucemu tehotenstvu odmietal tvrdo a opakovane vypisat ma na PN aj napriek vyssie uvedenemu a este aj praca v nemocnici. Mala som dokazanu infekciu - preto som predcasne porodila, cize infekcii by sa asi kazda vyhybala co najviac. Najprv povedal, ze este je skoro, (v 5. tt) to som este chapala. Povedal mi, ze nabuduce ,,sa dohodneme". Samozrejme nic z toho nebolo. Zatial co som sa obliekala, uz ma vyprevadzal von, tak som sa ho opytala, ze ci ma uz moze vypisat, on ze ano, on si pameta nas rozhovor, ale ze jemu sa to stale zda skoro. Vsetko som mu vysvetlila, preco chcem ist na pn, ze mam jednoducho strach, ale on si vzdy nasiel nejaky argument. Tak to ma uz odrovnalo nacisto. Proste ARO prenho nie je infekcne pracovisko, (pritom kolegynu vyhanal pred dvoma rokmi na PN neustale, ze to je infekcne pracovisko) no proste nepohopila som nic z toho, preco to nemohol urobit. Povedal mi, ze mozno v 12. tt, lenze ja som uz prestala mat chut po tolky krat sa mu ,,prosit" zakazdym ako nejaka leniva buchta, ktora si vymysla jednu hlupost za druhou. Pritom pri prvom tehotenstve som robila az do 6. mesiaca nonstop, az kym som vlastne neporodila. Ale kto ma chut to vysvetlovat cloveku, ktory vas nechce pochopit?
Myslim si, cez to vsetko, ze je to dobry clovek, LENZE jeho aktivity mimo prac. casu by nemal aktivovat medzi pacientky. To, co tu pisala baba niektory vyssie o tom podpisovani peticie, je vrchol. Aj mne kladol ohladom toho rozne otazky. Nastastie k nemu uz nechodim. Mimochodom, chodim do rizikovej ambulancie, kde mam taku starostlivost, ze dovidenia a listok na PN som dostala automaticky. 🙂
a este by som chcela doplnit, ze pred dalsim tehotenstvom mi robil stery, ktore nevysli dobre, boli tam dva nalezy a neriesil ich. Takze teraz sa len modlim, aby moj prebiehajuci zapal, ktory mam teraz, nebol pricinou nedoliecenych sajrajtov.
fuha, no ja som dost ovplivnitelná, a nevedela som že štrajkuje to sa mi nepáči nie že by som s nimi nesúhlasila ale mna sa to kvazi netyka tak nech ma s tym neotravuje nikto. Tiež by som rada doktora na ktorého sa možem spolahnuť ked bude problém. Viete mi odporučiť nejakého doktora na Antolskej???
ja ho poznam z Oravy, vlastni tam stredisko Orava snow, KORA s.r.o, neviem aky je doktor ale ked je ako zimne stredisko tak s panom bohom, ziadna toaleta, odpadove kose,no chudoba a ceny ako v Rakusku na ladovci,
jednoducho velmi sporlivy chlap,vraj tam chodi stopom, znami vraveli ze vela si nedopraje,
dede5 No toje SUPER už aj na nete je cenzúra (kde je včerajší príspevok dedeho?) ☹
Nech prizna kolko zoberie za vysetrenia a ine veci.....a potom nech povie ze 300 eur je malo..a aky ma prijem z ambulancie...mne keby zvysili o tolko at v dnesnej dom happy ako blcha..🙂skoro kazdy lekar robi aj v nemocnici a v sukromnej ambulani, vsetko stihaju...ale to nepovedia..
Dobry vecer, ja mam s MUDr Kollarom zlu skusenost. Prva navsteva bola ok, v porovnani s predchadzajucou gynekologickou..ale ako nahle prisli problemy, koniec...O pacientku sa nezaujima, ked nedostava rok menstruaciu ako 20rocna, tak je to podla neho v poriadku a neriesi to. Viac sa zaujima o strajk a zvysovanie penazi a nie o zdravie pacientov!! NEODPORUCAM!! a zvazujem odchod od neho...len ku komu ist?!
zaujímavé,že práve teraz niekoho zaujíma jeho odbornosť 😉 môžem si tu na vyrábať aj 30 nickov a 30krát napísať aký je super resp. otrasný podľa toho či som na strane štrajkujúcich lekárov alebo nie, trochu prehľadný príspevok 😉
kukni si teraz spravy a noviny, vsade je ho plno, vedie strajk lekarov :D ako lekar netusim aky asi moze byt