Pekný deň želám 🙂. Poprosila by som vás o vaše skúsenosti s MUDr. Ľubicou Šablovou, gynekologičkou v BA - Rača. Aké má poplatky, aký je prístup lekárky a sestričky k pacientkám, či sa na vyšetrenie objednáva. Tehotná nie som, chcem absolvovať iba preventívnu prehliadku. Ďakujem
@valika15 ahojte, sice ste sa pytali v roku 2019, ale mozno niekto bude hladat tieto info aj neskor. Cennik maju zverejneny na webovej stranke, ziadne poplatky navyse nie su. Ak chcete byt objednane na cas plati sa rocne 30 eur, ale treba ratat s tym, ze vas objedna najskor okolo obeda, lebo doobedu idu baby s casenkami, teda tie co si neplatia a stoja rano v cakarni a cakaju na casenku. Vacsinou v cakarni nebyva vela ludi, ale sem tam sa stane, ze sa dlhsie caka ked je nejaky vypadok systemu, alebo pridu nejake surne pripady... stalo sa mi 2x zatial, ze sa meskalo hodinu. Sestricky su teraz dve, su neskutocne mile, laskave, stale dvihaju telefon lebo dve stihaju vsetko. Lekarka je svojska, na internete su na nu nejake recenzie. Je starsia, ale byva mila aj vtipna, nikdy nebola neprijemna, len ma taku vlastnost, ze sa vyjadruje narovinu... proste mysli si slovo potrat, povie to, nechodi okolo horucej kase co nie kazdej zene vyhovuje. Vysetrenie je niekedy neprijemne, najma tie nastroje, ale raz do roka sa to da zvladnut (mala som pred nou asi 3 roznych lekarov a u niektorych som to vysetrenie ani necitila... u nej to citit). V tehotenstve uz trosku pocitujem nedostatky. Nerobi velke sono, cize ma na to inu zazmluvnenu lekarku, co by nebol az taky problem, kym nenastanu komplikacie, ktore treba vyriesit hned, nie az o tyzden ked pride ta druha. Pri takmer kazdej poradni mi vzdy vytlacila aj snimku dietata, zadarmo, bez opytania len tak.
Ahoj, prosím ta chodíš k nej? Si spokojná? Lebo rozmýšľam ze k nej prejdem, dik