Mamicky presovcanky popr.sabinovcanky...ideme v piatok k alerg.dr Lestanovi s dcerkou..uz cca rok ma svrbiacu pokozku kozna nam urcila atopicky ekzem dava nam masticky ale uz nam nic nezabera...chcem sa spytat aky vlastne je k detickam a co vsetko bude potrebne na take vysetrenie
@katka.m mi ideme teraz v piatok prvy krat a ze hned jej budu robit kozne testy a na krv v pondelok rano-och to bude placu uz teraz si neviem predstavit ako ju udrzime 😒 a vy s cim chodite?
@janulabj da sa aj cez internet my sme sa takto objednali ale prednostne preto len tyzden cakame za 1 vysetrenim
@zvonkohra Neboj, udržíš v pohode, sestričky sú šikovné a keď zvládli mojich odvážlivcov, tak zvládnu aj vás 😀
Ja chodím so starším, jemu zistili al. na roztoče a pred tým aj detská lekárka al. na mlieko-bielkovinu, ale u alergológa to bolo ok, lenže to už bol pod prísnou diétou. S mladším som bola teraz 1.x, ale skôr kvôli imunite, pretože je často chorý.
@zvonkohra - neboj, Lestan je vyborny dr. k detom ma super pristup...my sme chodili k nemu, ale je k nemu sa tazko dostat, teraz chodime k dr. vojtuskovej, co je u neho tiež a tiež som spokojna....
odberu sa neboj, sestricky su fakt odbornicky na odber...u nich to sype...skor tie kozne testy by mohli byt problem..tam treba 20 minut držat dietatu ruky..vezmi si knizky, manzela na pomoc a nieco, cim ju zabavis...oni tam maju aj telku, tak aj to ju na chvilu zaujme.
@zvonkohra ahoj, my tiež chodíme k MUDr. Lešťanovi, má úžasný prístup k deťom. Nás poslala pediatrička, kvôli laryngitídam na alergo. Tam nám z testov zistili, že malá má hraničné hodnoty - alergia na lepok, BKM a tresku. Zatiaľ tam chodíme raz za pol roka na kontrolu, ale nejakú špeciálnu diétu nemáme. Ja sa objednávam len cez ich www stránku, lebo pracujem a žiaľ nemôžem stráviť celé doobedie čakaním u lekára ☹
@martinka05 prosim Ta možem sa opytat, a ak sa objednavaš, tak na prednostne platene vyšetrenie? chcem ist s malym a neviem ako začat,. a ešte otazočka, čo sa robi na prvej navšteve ? dakuje za odpoved
@janulabj objednávam sa cez www.alergoimun.sk, to je ich stránka na internete. Dá sa tám vybrať lekár, pracovisko (lebo oni majú ambulanciu aj v Sabinove) a či ide o kontrolné alebo prvé vyšetrenie. Objednávam sa vždy dopredu, aby som mala bezplatné vyšetrenie, ale už sa mi stalo, že dr. povedal, že kontrola o 3 týždne a nebol už žiadny voľný bezplatný termín tak som sa objednala na platené vyšetrenie, stálo ma to 15 €. Neviem kvôli čomu idete na vyšetrenie vy, ale nám na prvom vyšetrení robili testy na potravinové alergie, napichali jej na rúčky alergény a takto musela 20 min. vydržať a potom sme sa objednali na odbery krvi. Na úplne prvom vyšetrení sme ešte vypisovali taký dotazník o zdravotnom stave dieťaťa o prekonaných chorobách a pod.
@martinka05 15eur?mna vyslo prednostne s malou na 7 a to sme boli v januari
@janulabj nasej malej robili testy aj bralo krv v ten den ako sme boli 1x tiez sme boli prednostne ale nam to vysetrenie surilo tak som musela zaplatit ale teraz maju volne aj bezplatne ak chces lubovolneho dr ja som obedjnavala min.tyzden v piatok a o tyzden v stredu ideme na kontrolu ale este nieco ak vies ze mala nevydrzi mat rucky v klude odmietni tie kozne testy....
@zvonkohra No my sme boli teraz v júni a zobrali od nás 15 €. Ja som sa dnes objednávala ku dr. Lešťanovi na bezplatný termín a dalo mi 23.8. ako najbližší voľný bezplatný termín.
@martinka05 aha tak ked si platila 15eur tak mas tu kartu vyhod http://www.alergoimun.sk/karta-vyhod-alergoimun/ tak sa mozes objednat aj na platene nie????
@zvonkohra nemám kartu výhod, len som sa objednala cez ich rezervačný systém na platený termín, lebo iný už nebol voľný
@martinka05 ta ja uz neviem preco az tolko ved aj ja som tak objednavala ty pocuj a nebude to ze tvoja je uz starsia?
@martinka05 bola si po 14 hod???tam sa plati 15eur do 14stej 7 eur 🙂
@zvonkohra asi to bude tým, že to bolo o 14:15 hod., my sme začali chodiť ku Lešťanovi a chceme už pri ňom aj ostať.
@martinka05 tak to bude tym aspon sme sa dopracovali ku koncu 😀 tak on je super ale ja chodim zo sebou k vojtusovej preto tam idem aj s malou
Ahoj. Je super. Ja som tam už bola s oboma. Posledne teraz v stredu na odbery. Postupnosť je nasledovná: 1. pohovor u lekára, vyplnenie dotazníka. 2. prídete ráno na odbery, o 3 týždne výsledky a pohovor u lekára. Všetko je v pohode a Lešťan je milý.