Mudr. Lászlo Kovacs. Máte niektorá skúsenosti?

mirka7725
18. jan 2010

Ahojte dievcata, moj maly 13 mesacny chlapcek ma stale zle vysledky mocu ☹ ☹ ☹ . Mame ist na detsku nefrologiu, fuj..... Nemate niektora skusenosti s Mudr. Kovacsom? Je na Kramaroch. Dakujem, mam z toho hrozu ci ho tam nebudu cievkovat a tak aspon Mudr. nech je dobry........ Dakujem

tehilla
18. jan 2010

Ahoj, mám veľa skúseností s "pánom profesorom", som teraz na materskej, ale inak som zamestnaná na II. detskej klinike. Nebudem rozoberať čo si o ňom myslím, to by teba nezaujímalo, ale musím povedať, že nech je aký je, tak na prvé miesto kladie pacienta. Myslím, že sa nemusíš báť, len ho prosím ťa oslovuj buď "pán profesor" alebo "pán prednosta", viem že je to choré, ale potrpí si na tom... Vždy som ho videla sa pekne správať aj k deťom aj k rodičom, tak ak mu povieš aby ti vždy všetko vysvetlil, tak nebude mať problém. Ak by niečo bolo je tam ešte nefrológ MUD. Gecíková. Veľa šťastia!!!!

mirka7725
autor
19. jan 2010

Ahoj Tehilla, strasne pekne Ti dakujem za odpoved.No snad v tom strese ho tak nezabudnem oslovovat 😀 ...... Dostala som od nasej pediatricky Mudr. Kizekova, no neviem, asi by som radsej isla k "panovi profesorovi". Co si o tom myslis? Mam strasny strach, ze co ten moj chlapcek moze mat v tom moci. Dakujem Ti pekne za odpoved.

pezincanka
21. jan 2010

Ahoj. MUDr. Kizekova je super zena, super oddbornicka, ma super pristup k detom aj rodicom. Odporucam.

tehilla
22. jan 2010

Ahoj Mirka, a čo presne je malému? Aké má ťažkosti? Aké sú to "zlé výsledky" ? Lebo takto ti neviem poradiť keď neviem o čo ide. V každom prípade k profesorovi choď keď ťa k nemu doktorka poslala. Neboj sa, on nefrológii rozumie veľmi dobre, je to jeho odbor.

mirka7725
autor
24. jan 2010

Ahoj, tak tie zle vysledky mocu- ma stale zvysene hladiny, ale teraz neviem ci Ti to bude stacit. Pozeram do jeho vysledkov a som z toho paf, ze co Ti mam napisat. No ale vo vsetkom ma vysledky viac ako 10na 5. Snad sa v tom vyznas, ak nie, a ak by si bola taka zlata a pozrela by si to, tak by som Ti to vsetko opísala z tych papierov. Dakujem

tehilla
24. jan 2010

No musíš mi napísať, že zvýšené hladiny "čoho". Kľudne napíš skratky ak je to tam tak. A inak nemá žiadne iné ťažkosti? Nejaké častejšie močenie, alebo práve naopak menej, nejaký zápach moču, farba a podobne. Lebo takto ti nepoviem nič...kedy máte ísť k profesorovi?

tiborski
16. máj 2010

"len ho prosím ťa oslovuj buď "pán profesor" ... ja ho tiez dobre poznam, aj ked zijem v Kanade. Ale je na case aby lekari boli aj na Slovensku osloveny ako "pan doktor". Profesor je ciste akademicky titul, nema nic spolocneho s kvalitou lekarskeho osetrenia a liecby a preto malomestiacky zvyk by mal zmiznut. A ked si niekto na tom potrpi, je to zialbohu velmi chore. Pan doktor Kovacs stravil zopar rokov v USA a urcite videl, ze lekari v univerzitnych nemocniciach netrpeli megalomaniou na tituli. Inac su aj pediatricky nefrologovia (mozno skromnejsi) na I. detskej klinike.

janulkama
8. jún 2010

@tiborski -ahoj,to má byť fotka p.profesora???

tiborski
23. dec 2010

@janulkama

to teda bola moja fotografia a nie "pana profesora" , ak mi pamet dobre sluzi, je to fotka z pediatrickeho nefrologickeho kongresu v Budapesti. "Pan profesor" tam bol ale nie z mojej priciny sa neodvazil aby nas spolu odfotili. Aj ked sme mali spolocnu vasen, "pani profesorku" z Kosic (samozrejme v odbore pediatria). Omluvam sa za "neskoru" odpoved.