MUDr. Kusín

alexsamko
19. sep 2016

Ahojte, viete mi prosím poradiť, v akej ambulancii okrem Záhradníckej nájdem ortopeda Mudr. Marcela Kusína?
pred dvomi rokmi som bola na Teslovej, pre rokom na Stromovej, len mi povedali, že tam robí už iba sono bedrovych klbov novorodencom..
Rada by som šla prave k nemu na kontrolu so synom s plochymi nohami.
ďakujem za všetky rady

axixi
19. sep 2016

Dobrý deň, ja som u neho bola s dcérkou pred rokov v Nemocnici v Malackách. Myslím, že tam ešte ordinuje.

kp7333
19. sep 2016

Na sono bedrovych klbov sme u neho boli na teslovej asi pol roka dozadu. A so starsou dcerou k nemu chodime kvoli plochym noham na stromovu, naposledy sme boli asi pred rokom. Takze na stromovej uz neordinuje?

alexsamko
autor
19. sep 2016

@kp7333 veru nie, ja som bola tiež pred rokom a dnes som volala, ze uz iba na Zahradnickej/SNOP/ lenze tam je xy dalsich ortopedov a objednavky davaju az a dalsi rok. vyzera, ze treba ist za nim do Malaciek

alexsamko
autor
19. sep 2016

@axixi dakujem, je tam veru 🙂

lubenka01
20. sep 2016

No v Malackách davaju momentalne termíny az na jul 2017. Ja som volala v januári a objednala nas az na december 2016.

alexsamko
autor
20. sep 2016

@lubenka01 to je parada 🙂 my sme boli u neho minuly rok v oktobri, mame po roku prist...takže to vlastne prideme skoro po dvoch..keby som vedela, ze ten chlap sa bude kazdy rok stahovat 😠 😠

alexsamko
autor
20. sep 2016

@kp7333 nemate nahodou cislo na tu Teslovu? lebo moje co mam 0907 043 915 sa dovolam na Stromovu, kde robi uz iba novorodencov. ze by som skusila zavolat este tam, vraj by tam mal byt kazdy utorok...je to predsa len blizsie ako Malacky

kp7333
20. sep 2016

Mam tiez len toto cislo z webu. Ale aj na webovej stranke maju uvedene len vysetrenie bedrovych klbov u novorodencov :(

alexsamko
autor
20. sep 2016

@kp7333 takže už iba Malacky teda, ale ako písala pani vyššie tak snad niekedy v buducom lete 😠

janka2501
27. sep 2016

Ja chodim do SNOPu k nemu s dcerkou a vzdy po vysetreni mam da dalsi termin.