Ahojte žienky 🤗 máte nejakú čerstvú skúsenosť s týmto doktorom? Robí aj operácie?Je komunikatívne či skôr taký tichý?
magdus89 máš s ním osobnú skúsenosť?Gábor robí tiež v Ružinove?
Rodila som pri nom prvykrat v 2016 a rozhodne ho chcem aj k druhemu porodu.K odbornosti hadam ani netreba, je top odbornik, mala som komplikacie, GDM, preeklampsia, napriek tomu dal sancu aj prirodzenemu porodu, ale kedze porod nepostupoval a ja som sa neotvarala, navrhol akutnu sekciu. Je ludsky, vysvetli, plne mu doverujem, zaujima sa, nielen pocas porodu ale aj po nom...Odbornik ako na operatívu, tak aj v citlivom pristupe k zene. Niekomu sa moze zdat, ze toho vela nenahovori, avsak ked vam bieco nie je jasne, vysvetli dostatocne. Jazvu po prvej sekcii mi takmer ani nevidno a viem uz teraz, ze komplikacie, s ktorymi si poradil pocas 1.tehu su pre neho malina a nebude to dovod, aby som kvoli tomu musela podstupit sekciu znova...Verim mu a verim aj tomu, ze ma bude pocas porodu sprevadzat aj tentoraz.Cele prve aj druhe tehu k nemu chodim a naozaj by som nemenila ;)
Ďakujem,že ste sa podelili s vašou pozitívnou skúsenosťou a som rada,že sa nájdu takí super lekári ako MUDr Križko 😊
@rybka143 je skôr svojský ako aj Gabor keďže su kamoši 😂