MUDr. Križko ml. - skúsenosti

rybka143
19. júl 2020

Ahojte žienky 🤗 máte nejakú čerstvú skúsenosť s týmto doktorom? Robí aj operácie?Je komunikatívne či skôr taký tichý?

magdus89
19. júl 2020

@rybka143 je skôr svojský ako aj Gabor keďže su kamoši 😂

rybka143
autor
19. júl 2020

magdus89 máš s ním osobnú skúsenosť?Gábor robí tiež v Ružinove?

rybka143
autor
19. júl 2020

@rybka143 O Gáborovi som počula,že je dosť arogantný a o Križkovi som čítala samé pozitívne skúsenosti,tak neviem 🤔

magdus89
19. júl 2020

@rybka143 mne sa Gabor nezdá arogantný práveže, lebo som jeho pacientka aj som si ho zazmluvnila k pôrodu a v pohode, aj pokeca, opýta sa ako sa cítim a pod. Lepšieho doktora nepoznám a hlavne v gyneax su skvelý všetci.

rybka143
autor
19. júl 2020

@magdus89 tak ďakujem za info,niet nad osobnú skúsenosť, skúsim Križka

magdus89
19. júl 2020

@rybka143 no ved práve treba osobne skúsiť gabora a potom niečo o ňom písať.

rybka143
autor
19. júl 2020

@magdus89 mne v podstate nejde o Gábora a som rada,že si s ním spokojná,len aj tu na fóre o ňom písali baby,že je arogantný,mne išlo o Križka a skúsenosti s ním

magdus89
19. júl 2020

@rybka143 v pohodke 100 ľudí 100 chuti, u krizka rodila kamoška a nebola zase spokojná 🤷🏼‍♀️ takže hedibe vyskúšať a risknut to 😂 veľa šťastia

rybka143
autor
20. júl 2020

@magdus89 ďakujem,ako hovoríš treba vyskúšať 😊

simlo
21. júl 2020

@rybka143 robi aj operacie. Mne zachranil vajecnik a uz mam aj dve krasne deti. Je komunikativny presne tam kde treba. Bol to jediny lekar, ktory mi ochotne vysvetlil co bude robit, ake su rizika a co vsetko urobi pre moje dobro.
Lepsieho lekara som nikdy nestretla...

rybka143
autor
22. júl 2020

@simlo 👋 ďakujem,tvoja dobrá skúsenosť s MUDr Križkom ma potešila,hlavne je síce,aby bol lekár dobrý odborník,ale aj komunikácia je dôležitá

dzovanna
27. júl 2020

Rodila som pri nom prvykrat v 2016 a rozhodne ho chcem aj k druhemu porodu.K odbornosti hadam ani netreba, je top odbornik, mala som komplikacie, GDM, preeklampsia, napriek tomu dal sancu aj prirodzenemu porodu, ale kedze porod nepostupoval a ja som sa neotvarala, navrhol akutnu sekciu. Je ludsky, vysvetli, plne mu doverujem, zaujima sa, nielen pocas porodu ale aj po nom...Odbornik ako na operatívu, tak aj v citlivom pristupe k zene. Niekomu sa moze zdat, ze toho vela nenahovori, avsak ked vam bieco nie je jasne, vysvetli dostatocne. Jazvu po prvej sekcii mi takmer ani nevidno a viem uz teraz, ze komplikacie, s ktorymi si poradil pocas 1.tehu su pre neho malina a nebude to dovod, aby som kvoli tomu musela podstupit sekciu znova...Verim mu a verim aj tomu, ze ma bude pocas porodu sprevadzat aj tentoraz.Cele prve aj druhe tehu k nemu chodim a naozaj by som nemenila ;)

simlo
27. júl 2020

@dzovanna takto to presne vidim aj ja.

rybka143
autor
27. júl 2020

Ďakujem,že ste sa podelili s vašou pozitívnou skúsenosťou a som rada,že sa nájdu takí super lekári ako MUDr Križko 😊