MUDr. Koleková - pediatrička v Šenkviciach

ivka82
19. jún 2013

Ahojte, zaujima ma nazor na tuto pani doktorku, skusenosti,nakolko hladam noveho pediatra pre moje dietatko. Raz som ju zazila, na prvy pohlad mi jej pristup prisiel velmi proaktivny, mila k dietatu a aj k nam, vysetrila v ramci jej moznosti. prosim o informaciu ak nou niekto disponuje, ake stanovisko ma k neockovaniu. dakujem

puclik77
2. aug 2013

Je to vyborna pani doktorka!!!! Poznam ju dlhsie a je uzasna 🙂 velmi dobra odbornicka, sikovna, dosledna, ATB nasadi az ked ozaj treba.

bambi29
2. aug 2013

aj my k nej chodime, ma aj pacienov ktori neockuju, samozrejme ich musi nahlasit ale nic im nevyhovarala, aj nam povedala ze jej nazor je taky a taky ale ockovat/neockovat je len a len nase rozhodnutie. parkrat som jej volala aj cz vikend ked bolo zle. je velmi mila, ustretova, urobi radsej crp akoby mala hned nasadit ATB. je za prirodzenost vo vsetkom - vyvoj, choroby, atd. nikdy som u nej necakala dlhsie ako 15 minut. ma podelene hodiny na chorych a poradne a dieta vzdy pochvali a to dobre padne 🙂 odporucame!

kvietok89
26. máj 2015

Ahojte, pani doktorka kolekova stale ordinuje? Nejake aktualne skusenosti s nou? Dakujem 🙂

mirka_v
9. apr 2017

Ordinuje, je super. Objednáva sa u nej bezplatne na konkretny čas. Poradí, pomôže a tak ako bolo písané vyššie, ATB až keď ozaj treba. Ja k nej chodím s deťmi 🙂