Ahojte, zaujima ma nazor na tuto pani doktorku, skusenosti,nakolko hladam noveho pediatra pre moje dietatko. Raz som ju zazila, na prvy pohlad mi jej pristup prisiel velmi proaktivny, mila k dietatu a aj k nam, vysetrila v ramci jej moznosti. prosim o informaciu ak nou niekto disponuje, ake stanovisko ma k neockovaniu. dakujem
aj my k nej chodime, ma aj pacienov ktori neockuju, samozrejme ich musi nahlasit ale nic im nevyhovarala, aj nam povedala ze jej nazor je taky a taky ale ockovat/neockovat je len a len nase rozhodnutie. parkrat som jej volala aj cz vikend ked bolo zle. je velmi mila, ustretova, urobi radsej crp akoby mala hned nasadit ATB. je za prirodzenost vo vsetkom - vyvoj, choroby, atd. nikdy som u nej necakala dlhsie ako 15 minut. ma podelene hodiny na chorych a poradne a dieta vzdy pochvali a to dobre padne 🙂 odporucame!
Ahojte, pani doktorka kolekova stale ordinuje? Nejake aktualne skusenosti s nou? Dakujem 🙂
Ordinuje, je super. Objednáva sa u nej bezplatne na konkretny čas. Poradí, pomôže a tak ako bolo písané vyššie, ATB až keď ozaj treba. Ja k nej chodím s deťmi 🙂
Je to vyborna pani doktorka!!!! Poznam ju dlhsie a je uzasna 🙂 velmi dobra odbornicka, sikovna, dosledna, ATB nasadi az ked ozaj treba.