MUDR. Klembarová v Košiciach a vaše skúsenosti s ňou

nataly737
24. jan 2012

Mile mamicky chcela by som sa opytat ci ma niekto skusenosti s detskou pediatrickou DR. Klembarovou z polikliniky Juh? Rozmyslam, ze k nej preradim svoju malu dcerku a hned dam aj zapisat aj synceka, ktory sa nam onedlho narodi....dakujem vsetkym

cinculka
28. dec 2012

Ahoj, našla som tu túto tému a vidím, že je s januára. Prosím ťa chcem sa opýtať či si nakoniec šla k tejto pani doktorke ak áno, ako si s ňou spokojná, aj ja zvažujem. Ďakujem za odpoveď.

nikusenocka
8. feb 2013

ja k nej chodim s malym od zaciatku, nasla som si ju cez internet a skor ako som mu tam zalozila kartu bola som si to obzriet. pani doktorka je strasne mily clovek, zatial sme ziadne vazne problemy nemali, ak bolo nieco co som chcela skonzultovat tak stale zdvihla telefon a poradila, takze ja som spokojna velmi. co sa mi nepaci je ta cakaren a miestnost kde sa vyzlieka babatko, je to velmi male, ledva tam vojdem s kocikom. da sa objednat na konkretny cas aby sa necakalo, i ked sa mi par krat stalo ze sa jej to tam poposuvalo a cakala som aj cca 20 -30 minut

evelin.lopez
11. feb 2013

@nikusenocka Ja vazne rozmyslam, ze prejdem k nej. Volala som aj s pani sestrickou a pytala som sa presne na cakanie, ona ma ubezpecila ze nebudem cakat 30 min, a vidim ze sa mylila. Ta miestnost kde sa prezlieka babetko je na ten spolocnej chodbe alebo to uz je za " dverami". Dvihala pani Dr. aj telefon mimo ord. hodin ? Dakujem.

nikusenocka
11. feb 2013

@evelin.lopez no mozno som ja mala taku smolu ze ked som prisla tak tam boli dve mamicky ktore boli predmnou, takze som si musela pockat aj ked som bola objednana na konkretny cas. ta miestnost kde sa prezlieka babatko je uz za dverami, z cakarne ktora je na chodbe su dve dvere, jedny rovno do ambulancie a druhe do tej prezliekacej miestnosti a odtial sa prechadza do ambulancie. ja som jej nikdy mimo ord. hodin nevolala, takze naozaj neviem ci dviha. na stranke ma inak ze sa da s nou urobit zmluva o nadstandardnej starostlivosti a to sa jej aj chcem spytat ked tam v pondelok pojdem ze co je pod tym myslene, tak ti potom mozem napisat co som zistila 🙂 lebo by sa mi celkom pacilo ze napr. keby bol maly chory zeby mal teplotu a tak, tak by prisla ku nam ho vysetrit, aby som ja nemusela trepat maleho ku nej do ambulancie. ale co je dobre tak stale ked som volala mi sestricka alebo doktorka zdvihla telefon, lebo co mi kamaratka hovorila ze jej pediatricka vobec nezdviha telefon a ked sa potrebuje nieco surne spytat tak ma smolu a musi tam ist osobne, alebo skusa volat aj 4 hodiny a ked ma stastie tak sa konecne dovola.

evelin.lopez
12. feb 2013

@nikusenocka Dakujem, no ved to, ze tak to asi vsade chodi s tym cakanim, ale je velky plus, ze sa da byt oddelene s babetkom 🙂 Ja som u nej zistovala tu nadst. strarostlivost, pokial si dobre pametam, tak ona osobne nechodi, ma zmluvu s istou spolocnostou - medical group a jej pacienti /aj dospeli/ maju 50 % zlavu z ukonov. Ale ak sa pozries na ich stranku, tak su tam dost vysoke palky :( ale vsetko ma svoju cenu.

marhulka88
11. apr 2013

dr. je velmi mila skutocne ziadne komunikacne problemy co mi max. vyhovuje v jej ambulancii sme uz preskakali kadeco 🙂 kedze mam velmi hysterickeho syna 😝 ...ale vzdy to dopadlo velmi dobre...sestricky skvele..mile..necaka sa dlho..mozno ked clovek pride hned z rana tak par ludi ale ked sme prisli niekedy v strede ordinacnych vzdy sme boli sami a dr. mala vzdy na nas dostatok casu 🙂 ...jediny nedostatok pre mna je ze sa v ambulancii strieda s inou lekarkou

amelie123
13. jún 2013

@nikusenocka
@evelin.lopez
@marhulka88 baby tiež rozmýšľam, že pre svoje bábo vyberiem túto doktorku. stále tam chodíte a ste spokojné? chcem sa spýtať, kedy počas tehu ste za ňou boli a dohodli sa, že u nej založíte kartu? zaujímajú ma aj ceny. platí sa u nej niečo? bola u vás aj na prvej návšteve keď ste prišli z pôrodnice? ak áno, platili ste za to niečo? ďakujem za info🙂

nikusenocka
13. jún 2013

Ahoj, ano my tam stale chodime a som spokojna. Syn zatial nebol vobec chory takze v podstate som nic take vaznejsie s nou neriesila. Je velmi mila a vzdy ochotne poradi, ci na poradni alebo cez telefon. Aj sestricka je velmi zlata. Ja som tam za nou bola asi mesiac a pol pred porodom, chcela som vidiet ambulanciu aj celkovo pristup lekarky a bola mi hned sympaticka, tak sme tam predbezne zalozili kartu. U mna na prvej navsteve nebola lebo bola na dovolenke prave v tom case, takze som bola ja s babatkom pri jej zastupujucej lekarke. ale to ze bude na dovolenke mi vtedy ked som sa tam bola pozriet aj hovorila, takze som o tom vedela vopred. Ale inak chodi domov ona na prvu navstevu ak chces, ak nie tak prides ty za nou. Ja som zatial neplatila nic, iba za ockovanie ktore nie je povinne. Syn je poisteny v union, aj ona mi poradila ze je lepsia ze viac veci preplaca ako ine poistovne.

anastacia242
13. jún 2013

@amelie123 neplati sa nic, na prvu navstevu pride alebo po dohode prides ty s babom, moj pripad bol,ze sme isli my, lebo byvame veeelmi blizko ambulancie...pred porodom som jej len zavolala a poznacila si ma, potom som jej volala z porodnice,ze som porodila, ze kedy mozme prist na poradnu /volala som v piatok a hned v pondelok sme sli k nej&ú takze ziadne dlhe cakanie a hned nas brala s novorodeniatkami sa necaka...

amelie123
14. jún 2013

@nikusenocka
@anastacia242 ďakujem za info. zatiaľ vyhráva. keď tak čítam diskusie o detských lekároch zisťujem že je fakt ťažké nájsť dobrého lekára, ktorý nebude pchať zbytočne lieky a ATB a ktorý nebude hučať do matky že MUSÍ začať prikrmovať od 4 mesiaca a keď nechce, ešte je múdry, a čo ma úplne dorazilo bola doktorka ktorá núti ženy odstaviť bábätká od prsníka v roku a predpisuje Nutrilon... ach jaj:( Klembarovú nemáme desať minút od bloku, ale radšej budem za dobrou lekárkou chodiť tri zastávky ako sa tu s nejakou hádať o tom dokedy budem kojiť alebo kedy začnem prikrmovať.

nikusenocka
15. jún 2013

ona ta urcite nebude nutit prikrmovat od 4. mesiaca, ja som maleho len kojila a hovorila ze od ukonceneho 6. mesiaca mam postupne zaradzovat, aj mi poradila s cim zacat a ako postupne pridavat. Praveze ona je z tych co podporuju kojenie 🙂 mne hovorila ze mam este vydrzat ked som zacala vymyslat ze uz prestanem 🙂

evelin.lopez
15. jún 2013

@amelie123
Prajem pekny vecer,
no ja som k nej zacala chodit po tom, co som so svojou starou doktorkou zacala byt nespokojna. Taze detaily co sa tyka po porod -navsteva doma sa vam neviem vyjadrit. Co sa tyka starostlivosti a cien, je to velmi prijatelne. Ja som s nou maximalne spokojna a takyto pristup by som ocenila u vsetkych detskych lekaroch ! Je mila, ustretova, vie poradit, usmernit. Co sa platieb tyka, tak ma samozrejme spoplatnene napr. crp- cko tusim 2,5 eur co je prijatelne ale da sa to aj mimo ambulancie priamo na poliklinike na poschodi-bezplatne /len treba vyjst "hore" 🙂 / Inak sme u nej zatial nic neplatili. Dufam ze som poradila 🙂.

amelie123
19. jún 2013

@nikusenocka
@evelin.lopez ďakujem veľmi pekne za info. pomohli pri rozhodnovaní.🙂

cukrinak
21. júl 2013

Ahojte, ja by som sa rada opytala, aky ma postoj k ockovaniu. Ja totiz nie som za stancom ockovania, mam na to svoje dovody. Vdaka

bambina82
21. júl 2013

Ona vymenila Dr Sedovicou...kt poznam od mojho narodenia. Klembarova je hrozne mila, myslim si ze jedna z tych lepsich a inac aj jej suseda Dr Sedliakova je dobra lekarka. Naj pediatricky na juhu...mam s nimi dobre skusenosti, aj ked Klembarovu pozname iba chvilu....pomohla a bola som velmi prekvapena aky ma pristup. Mozem len odporucit 😉

sunny170
21. júl 2013

@cukrinak ona je ZA očkovanie. Tiež k nej chodím.

evelin.lopez
3. aug 2013

@sunny170 Co ma robit, drzi s vacsinou ! ... mimochodom mne povedala, ze je za zrusenie pov. ockovania !

evelin.lopez
3. aug 2013

@evelin.lopez ...ja som UZ zasadne proti ockovaniu

macino22
22. okt 2013

mamičky,mali ste s ňou problém,ked ste nechceli očkovať?

83lenka83
8. nov 2013

@macino22 ahoj, ja k nej tiez chodim a teraz nas caka mmr ockovanie a vyzera to tak, ze bude problem, ja nesuhlasim z tymto ockovanim, zatial mame iba odklad a rozmyslam, ze zmenim pediatra pretoze dr Klembarova je za ockovania a velmi sa mi to nepozdava, maly mal po kazdej predchadzajucej ockovacej latke neziaduce ucinky a neurobila ziadne testy na alergie ani nas neposlala na imunologicke testy, ockovala maleho ked mal sople abol zahlieneny a povedala, ze to nevadi ☹ a ked sme isli k lekarke bez objednania ( ked maly ochorel) tak tam bola stale ta druha lekarka.

laily
3. dec 2013

Tato Mudr je mila len naoko, ved cim viac deti tym viac penazi z poistovne a hlavne ma rada zdrave deti.....pokial vase deti su naozaj a nebodaj vaznejsie chore mate smolu, ziadala som ju o preciznejsie vysetrenie mojho dietata lebo sa dlhsie necitil dobre, nato mi bolo povedane, ze asi simuluje, ak som si pytala aspon odber krvi ( co je standardne vysetrenie pri preventivke) pytala si dotycna doktorka 10€ ! .... Nakoniec sme si vyziadali vysetrenia inde a co myslite??? Moje dieta ma vazne ochorenie srdca, velmi vysoky tlak a ak by sme sa nepoobzerali za inymi lekarmi tak neviem ako by syn dopadol ... :( a je zaujimave, ze nikde inde odomna nikto za odbery nepytal peniaze, ani za potvrdenia do skoly, ze bol na vysetreni !!!!

marhulka88
16. mar 2014

moja skusenost po parmesacnych castych navstevach dr. klembarovej- pani doktorka Klembarova nie je schopna precitat odborny popis z rtg a urcit diagnozu nasledne liecbu...dost casto sme v ambulancii nasli namiesto nej zastupujucu lekarku v hlboko dochodcovskom veku ktora na ziadanku na odborne vysetrenie napisala namiesto rodneho cisla telefonne cislo...a pod. dr. Klembarova je sice mila a ambulancia je celkom fajn...ale to by bolo asi tak vsetko...skoda..znova sme sa prestahovali k ine pani dr.

henrietai
21. mar 2014

ahoj, moja skusenost s MUDr. Klembarovou je velmi dobra, stale nam dobre poradila, pomohla, usmernila ..... a stale to boli dobre rady - ja som velmi spokojna. Vyhovuje mi aj kratka cakacia dobra, aj komunikacia ci uz osobna alebo telefonicka a samozrejme pristup a profesionalita. 🙂 Za seba hovorim ANO, je to vynikajuca lekarka.

gabussik
22. feb 2016

@laily ahoj, prostim tak, za ktoru dr. si ju nakoniec vymenila? mne uz totiz tiez ide riadne na nervy, ze tam nikdy nie je.. dakujem

laily
29. mar 2016

@gabussik ahoj my sme presli k mudr Tencerovej a je uuuplne skvela

katka2602
30. mar 2016

Baby aj ja premýšľam nad zmenou lekárky, lebo za posledné 2 roky som ju nevidela v ambulancii ani raz. Keď voláme je tam zastupujúca lekárka, keď prídeme je tam zastupujúca lekárka, neviem teda kedy tam pani doktorka aj osobne ordinuje, mám pocit, že tam je len pri novorodencoch. Síce sme našťastie neboli vážnejšie choré, takže sme ju až tak akútne nepotrebovali, ale aj tak za tie posledné 2 roky som na ňu šťastie nemala a to isté mi vraví aj známa, ktorá k nej tiež chodí. Viete odporúčiť nejakú vážne super lekárku? 🙂

rbabulka
9. máj 2016

@katka2602 za mna jednoznacne MUDr. Stasova. Velmi precizna lekarka a odborne podkuta a samozrejme velmi mila 🙂

bomajka
12. máj 2017

ahojte, zmenilo sa nieco ohladom pani doktorky, je viac dostupnejsia v ordinacii, alebo stale ju niekto zastupuje ? dakujem za odpovede