Ahojte maminy, máte niekto skúsenosti s MUDr. Jancovou v Košiciach? my sme tam boli zatiaľ len raz, zajtra ideme na kontrolu. dnes som tam volala, a že ani nebude robiť kontrolné odbery, či je na tom malý lepšie (mal bacily v črievkach, bolesti bruška, nadúvanie od narodenia - máme mliečko so zníženou laktózou a aj málo vit. D-to zistila pri prvej návšteve z odberu) nepáčilo sa mi, že ako prvé manželovi ukázala sestrička cenník služieb a povedala, že s papierom, ktorý lekárka popísala budeme chodiť, a chodiť a chodiť na kontroly, potom vypíše nový.... cele mi to pripadá len, ako vytiahnuť peniaze od nás a od poisťovne....
@slavkavan mam 16 rocne, len tie najlepsie skusenosti,ked sme zacali k nej chodit,vobec sme nevedeli,co sa s nasou dcerkou deje,v nasom okrese nebol vtedy nijaky gastroenterelog,ktory by sa vyjadril k stavu dcerky,,neprospievala atad atd,pani doktorka jej davala robit vselijake mozne vysetrenia krvi,sondu,nasledne lieky, apod,len vdaka nej mam doma krasnu zdravu 18tku a uz tie dve tri kontroly do roka byt nemusia,a pritom sme dost zdaleka...okrem gastrodiagnozy,vdaka vysetreniu krvi,ktor e jej robila,aj ked to nebolo nutne,sme nahodne zistili,ze dcere chyba hormon stitnej zlazy a na zaklade toho sme zacali liecbu u endorkinologicky,lekarka Jancova nas tiez odporucila k inej alergologicke,kedze nasa povodna sa velmi s liecbou alergie u malej neunuvala atd atd,bolo toho viacVDAKA Mudr.Jancova
apropo nevola sa Jančova ale Jancova,pozn k nazvu temy
@poleva moja dcera vdaka nej konecne nema bolesti na ktore sa prislo vdaka endoskopii dcera sa javila zdrava len nepriberala a ked mala nieco zjest strajkovala . Po endo dostala lieky a cuduj sa svete konecne pribera a je . A ak mas pocit ze su zdrave tak tam nechod to ta nik neprinuti ist ani len na kontrolu. Popravde nechcela som endo ale po vysetreni som za to vdacna.
@maria123 Prosím ťa Mária, ja teraz hľadám dobrého a k deťom citlivého lekára - gastroenterologa a endokrinologa a možno by som vymenila aj alergologicku keby som mala dobrý tip.
Prosim porad ku komu chodíte v Košiciach - gastro, endokrin., alergol. - ak teda odporucas a si spokojná? Ďakujem.
nie som z Košíc,ale dlho/vid mojprispevok vyssie/ chodime k Jancovej na gastro/sidl.KVP/,na jej doporucenie alergologicke Štrkolcovej poliklinika KVP,ja som s oboma spokojna,na endo uz nechodime,chodili sme ale v mieste nasho bydliska nie v KE
Ja som zo ZH a kedze schopnych lekarov je zialbohu tak zalostne malo, objednam dceru bud k Janczovej do KE alebo Kabatovej do PN.. mam na vyber?? Mala ma problemy od narodenia, brusko stale nafuknute nech spapa cokolvek, ci spapa viac alebo menej.. a dokonca su dni, kedy jej z konecnika vytecie cira mazlava tekutina, neviem ako to nazvat, ale lekarom na tom nepripada nic cudne, lebo mala ma potvrdenu potravinovu alergiu, nie celiakiu.. muka, mlieko, vajcia, orechy, zeler.. ale aj napriek rezimovym opatreniam ma problemy, od novembra sme 3x hospitalizovane a aj tak to nikomu nie je divne, asi len nam rodicom...
Milé čitateľky stránky Modrý koník. Srdečne Vás pozdravujem. Tým, ktoré majú záujem sa dozvedieť aký je skutočne môj prístup k pacientom a k ich liečbe odporúčam, aby si pozreli webovú stránku nášho zdravotníckeho zariadenia www.jaat-style.sk. Dozvedia sa aj veľa užitočných vecí, ktoré im pomôžu v orientácii pri nákupe potravín a zdravom stravovaní. Lekár môže zistiť príčinu ochorenia a odstrániť ju obvykle pomocou liekov. Správna výživa a životospráva je to, čo nám pomôže udržať zdravie dlhodobo. Spločným cieľom lekárov aj pacientov by malo byť vyliečiť a nie liečiť. Deti by mali byť zdravé, bez liekov a bez diét. Veľakrát, ak použijeme zdravý sedliacky rozum a nie paušálne „tabuľkové“ postupy, želaný výsledok môžeme dosiahnuť. To si však vyžaduje podrobnú vstupnú analýzu klinického stavu s následným zostavením a usmernením diagnostiky a liečby „na mieru“. Takýto postup trvá dlhšie, ako ten štandardný a keďže sa každému pacientovi venujeme podľa toho, ako si to vyžaduje jeho zdravotný stav, vznikajú niekedy časové posuny. Nepredpokladáme, že ľudia cestujú za lekárom, aby nečakali, ale preto, aby ich vyliečil. Navštevujú nás aj pacienti zo vzdialených regiónov, lebo sa nám podarilo vyliečiť ich príbuzných, ktorí do nášho zariadenia prišli s obsiahlou zdravotnou dokumentáciou a s vážnymi problémmi. Snažíme sa v jeden deň urobiť maximum plánovaných nevyhnutných vyšetrení, aby sme mohli čím skôr nasadiť cielenú liečbu. Naším indikačným kritériom nie je v žiadnom prípade platba od poisťovne, ani platba od pacienta, ale výhradne zdravotný stav pacienta. Verejne prejavujem svoj nesúhlas s komercionalizáciou medicíny. Čaká sa u nás. Objednané časy vyšetrení sú len orientačné, ak si pacient nerezervuje spoplatnený termín mimo ordinačných hodín, alebo nedohodne vopred termín načas s platenou kompenzačnou pauzou. Vzhľadom na nízke platby od poisťovní si nemôžeme dovoliť objednať na každú hodinu len jedného pacienta, lebo by sme nemali z čoho udržať zdravotnícke zariadenie, zaplatiť prístroje a všetky náklady s tým súvisiace. Vyšetrenia hradené zdravotnou poisťovňou nie sú spoplatnené. Časové rezervy na pacienta si môžu dovoliť len v tých zariadeniach, ktoré oddlžuje štát alebo sú financované aj z iných zdrojov, ako je práca zdravotníckych pracovníkov. Ďakujem mojim milým pacientkam, ktoré ma upozornili na tieto komentáre. Viac k tejto stránke, ktorej konatelia sú podľa obchodného registra SR prepojení v obchodných spoločnostiach s finančníkmi zasahujúcimi do mediálnej sféry, potravinárstva aj do zdravotníctva, nemám čo dodať. Prajem všetkým zdravie. MUDr. Alena Jancová
Mojemu dietatu urobili tiez endo a ma len 4 rocky .. toto vysetrenie bolo ale uplne zbytocne výsledok bol negativny teda pardon nie .... hovorite tu o refluxe .. reflux ma kazdy jeden z nas mierne poskodeni hovorite aj o sliznici .. kazdy jeden z nas ked si da vysetrit sluznicu nebude ju mat v poriadku na 100% ale to vôbec nieje problem .. vôbec nepocitujeme zuiadne tazkosti je to len o spravnom stravovani sa atd .. da sa to aj bio liecbou upravot a môjmu dietatu dala 4 atb :???? prosim vas je to vsetko len o ziskuu :!!!! strasne nieco vôbec toto neuznavam a neodporucam a to ze mate zdrave dati vdaka nej ... hahaha .. spamataje sa !!!
veľmi dobrá odborníčka, tak ako aj jej manžel. Vrelo odporúčam
@katulllka33 fú to kde ste boli ? :/
Dr. Jancová - opakovane nespokojnosť s dlhou dobou čakania, aj vyše 2hodín, pred ambulanciou, aj keď je dieťa objednané na konkrétny termín. V ordinácii je potom pochopiteľne unavené a nervózne a Vy odchádzate s papierom, že dieťa nie je možné v kľude vyšetriť, nakoľko nespolupracuje. Nedivím sa mu. Alebo si môžete zaplatiť poplatok za termín ! (počkáte si naň aj 2 týždne), ktorý už plus mínus 15 min. dodržať vedia...chodíme ku 7 rôznym odborníkom, nemôžeme si dovoliť kupovať všade termíny. Vnucuje stále gastroskopiu, bez nej nič neporadí, po troch návštevách 0 riešenie problémov. Meníme lekárku, prišlo mi to ako vydieranie aj s termínmi, aj s gastroskopiou. Sestrička neprístupná, veľmi komerčne zamerané zariadenie, ešte aj za papier na utretie gélu po USG si musíte zaplatiť v hotovosti!
Doporučujem Dr. Majlingovú. Naozaj vie, čo robí a nevnucuje pre zárobok dobre platené vyšetrenia.
ako prebieha endoskopia u dvojročákov, prosím?
@slavkavan dobre ti to pripadá...mne sa nepáči to,že núti robiť deťom vyšetrenia,ktoré vôbec nepotrebujú ☹