Mamičky poznate tieto doktorky? A ak hej ste spokojne su z Fedinovej dakujem
@sissy27 a dava aj atb ked treba ? robi detom vysetrenia mocu ci krvy ? a este ma zaujima aka je asi stara dakujem
my chodime ku Komadovej, som spokojna, aj sestricku ma super, porobi vysetrenia, atb nedava, riesi skor posilnenie imunity, odbery robi na alergie a imunitu, moc nebrala.. dcere robila uz aj kozne testy, mala z toho strasny stres a dr. pekne poukazovala, vysvetlila, co sa bude diat, ma tam hracky, decka vzdy dostanu nejaky obrazok alebo somarinu ako bolestne
@nikolet_89 atb dá, ak naozaj treba, ale robí aj crp, vekovo cca 35-40 tipujem... dcéra síce nebýva nejak často chorá, ale nikdy ma neodbila, keď som sa pýtala, vždy vysvetlila, moja dcéra ju úplne "žerie" 😀 moč bráva na preventívkach, inak neviem, ale predpokladám, že ak treba, tak áno,... takže za mňa spokojnosť, nemám jej čo vytknúť, sestrička je tiež v pohode
tiež rozdáva deťom prkotiny ako bolestné, má pekne zariadenú a vybavenú ambulanciu
@nikolet_89 ku Kajtorovej chodím s dcérou, spokojnosť 🙂 tú druhú nepoznám ani len po mene...