Skúsenosti, spokojnosť... prosím o vaše názory.
@martinkatinka Ahoj, skúsenosti veru mám...
@milankovazuzana a aké? Ak nechceš verejne, tak prosím IP
@milankovazuzana @martinkatinka ak vas mozem poprosit, aj mna by zaujimali skusenosti, kedze onedlho k nej ideme na vysetrenie. Ja viem, ze od januara je dlha doba, ale ak si najdete cas na napisanie, budem rada. 🙂
@erika12345 moja rada znie, nechoď tam, v ZA robí super detská neurologička, tam choď
@milankovazuzana dakujem. 😉 A preco si nebola spokojna, nie je odbornicka ci nieco ine? Ak nechces pisat verejne, mozes do IP. A preco ste tam vlastne chodili? Mna posiela detska, maly je pomalsi, co sa tyka sedenia a pod.
@erika12345 večer sa mi pripomeň, napíšem Ti, lebo teraz nestíham, odpoviem ti.
@milankovazuzana o.k., dakujem. 😉
@erika12345 podľa mňa je trocha pozadu čo sa týka nových poznatkov a zľahčuje situáciu.... ja som úplne nespokojná.... ak budem mať večer čas, napíšem ti, lebo mám malého po ťažkej neorochirurgickej operácii... a keby som dala na jej názor a diagnozu, tak neviem, kde by sme teraz boli ☹
, pani doktorka je uzasna, je progresivna a profesionalka, my sme boli v Bratislave a odtial nas poslali ku nej. Je stopercentna, my s manzelom sme maximalne spokojny.
Ja sama som zubarka a je strasne tazke vela x vychadzat s pacientami, hlavme, ked si nastuduju na internete a potom ma poucuju, co im je a ako im opravovat zuby a potom da stazuju((((. Ja jednoznacne favam velke fakujem pani dr.Hrivikovej
Fakt sa nikto nenájde??