MUDr. Hana Sameková - skúsenosti

haimi
27. dec 2016

Ahojte kočky, hľadám dobrého detského ortopeda. Našla som súkromné centrum podotech, ktoré posobi vo viacerých mestách a vytipovali som si doktorku Samekova. Máte s ňou niekto skusenost? Dakujem

lianka123
29. dec 2016

Nic moc

sardinka336
29. dec 2016

Podla mna v pohode, boli sme u nej a nemozem sa stažovat.

kvetulienka253
29. dec 2016

Tiež sme boli. Nesťažujem sa

haimi
autor
31. dec 2016

@lianka123 a preco si nebola spokojna?

@kvetulienka253
@sardinka336
Baby, aj mali deturence nejaky problem? Moja ma vbocene prsty dovnutra a nechcem ortopeda, kt mi id stola predpise ortopedicke vlozky a tym skoncime.

kvetulienka253
31. dec 2016

@haimi pri mojom druhom synovi si nebola istá, či treba siroke balenie. Tak nás objednala na kontrolu opäť. A pri tej už povedala, že sa to spravilo a vôbec netreba. Takže si nemyslím, že by riešila veci od stola a ani že by zanedbavala. A už vôbec, aby vnucovala, čo nie je potrebné.

sardinka336
2. jan 2017

@haimi dcera mala vbočene chodidlo dovnutra tzv. metatarsus varus....koli tomu ako bola ulozena v maternici, Sameková ,,strašila,, ze to budeme sadrovat ked nepomoze rehabilitacia. Poslala nás na rehabilitaciu do Reocentra k MUDR. Jurinovej ktora toto centrum vedie ako ortoped a ta sa cudovala ze to vobec nie je na sadrovanie a začali sme rehabilitovat...Jurinova je odbornička, je fajn ale nie je to taky typ ze ,,ťuťuli muťuli,,....ale mne išlo o odbornost a s tým som bola spokojná, o to mi išlo.

haimi
autor
2. jan 2017

@sardinka336 dakujem, vidim ze ste mali rovnaký problém. Aj sa vám to podarilo rehabilitaciami vyriešiť? Ja som s malou cvicila od narodenia 17 mesiacov vojtovku a aj tak jej toto zostalo ☹ vojtovku už ale cvičiť nechcem. A aké cviky ste mali? Ja tiež moc nechcem sadrovat. Skôr rozmýšľam nad tapingom.

lianka123
2. jan 2017

Myslim ze Samekova v mnohych veciach prehana. Cakala som hodinu s 3tyz babom napriek poplatku za presny termin. Jej manipulacia s babom nic moc. Celkovo mam pocit ze strasi. Odporucam Kusina na Teslovej.

haimi
autor
2. jan 2017

@lianka123 Len on riesi už len klbiky. moja má už 19 mesiacov

sardinka336
3. jan 2017

@lianka123 Kusin nema čas...je preplneny, terminy dava ,,o rok,,. na to sme nemali čas čakat.

sardinka336
3. jan 2017

@haimi Sameková nám predpísala ortezu na nohu, ktoru nám vyrobili na mieru na Azalkovej. Dcera ju nosila ale nie cely den, skor par hodin a aspon 3 - 5 x denne som robila ,,masaže,, ktore nam ukazali v tom Reocentre. Mala som ,,vytlačat,, chodidlo do opačnej strany masirovaním, ukazovala mi tam sestrička aj jeden cvik z Vojtovky kde sa stlačal bod pod prsiami.
A na kontrolu sa chodilo Mudr. Jurinovej ktora to centrum vedie...ona tu ortezu hned zavrhla, ze to je kravina, či chcem malej nahnat dekubity...ze to nemame take zle, bola to len polohová vada a nie vrodená. Dcera mala tu nožičku zle uloženu v maternici. Ale opakujem ani Jurinova nie je nejaka ťuťuli muťuli a nečakajte ze tam bude sa hrat s malou a opičky...nie je ten typ.
Sameková by hned sadrovala a decko by sme trapili ortezou mozno zbytočne. Na druhej strane zase nechcem povedat ze netreba nosit tie ortopedicke pomocky, nechcem to zlahčovat iste to ma svoje opodstatnenie len opisujem ako sme to mali my.

lianka123
3. jan 2017

@haimi chapem. moja skusenost je taka ze necha cakat aj ked je sukromna. co nemam moc rada. praca s dietatom slaba, nevysvetlila, postrasila, isli sme s placom odtial.

haimi
autor
3. jan 2017

@lianka123 no pekne. Tak este pohľadávky niekoho iného...

sardinka336
4. jan 2017

@haimi ja ked niečo pojdem bud k tej Jurinovej lebo ta sa vyzna aj v rehabke ....alebo som bola so synom na Záhradnickej v tej ŠNOPke...a tam som bola u Mudr. Evy Gerincovej...syn potreboval vložky do topanok, mne sa zdala velmi fajn, taka sympoška.

zaba22
6. okt 2018

@sardinka336 doktorka Jurinova.. Boli sme u nej, pocas vysetrenia telefonovala, mna sa pytala,ci mala reagovala,ked ju vysetrovala a kde,ani ju nevyzula a napokon a potvrdilo,ze problem chrbtika jr prave v nozkach. Za mna urcite nie

martinka1981
1. nov 2018

Baby prosím vás máte niekto kontakt na Samekovu? Vraj by mala mať ambulanciu v Šamoríne. Dakujem

duska87
28. nov 2019

Dobry den.chcem sa opytat .vidim ze to uz je starsi prispevok ale prosim kolko ste tak cakali v podotech v senci?ja som myslela ze ked som objednana a platim za to 20eur ze ma aj na tu hodinu vezmu.objednana som na 14:00 hodinu ale o 16:00ma dcerka besiedku a ci to stihneme.citala som ze ste cakali aj hodinu.ked si predstavim ze ma mozu zobrat az o hodinu neskor ,kym ma vysetria a kym dojdem do pezinka tak aby som to stihla.dakujem za odpoved

lianka123
28. nov 2019

@duska87 odporucam dr kusin. u samekovej som cakala vyse hodiny s novorodencom