MUDr. Grossmanová v Košiciach

janulik2008
4. jan 2014

Ahojte 🙂
Chcem sa spýtať na Vaše skúsenosti s detskou lekárkou Grossmanovou ktorá robí detského doktora tu v KE. Pretože podľa mňa je toto čo teraz opíšem moc ...
rozprávali sme sa s mamou o sestre keďže mala problém ktorý opíšem neskôr a nejako sme sa dostali ku mne a skoro ma porazilo keď mi povedala že ako "každé" mimčo som mala novorodeneckú žltačku. Neviem či som náhodou nemala teploty a tie nie a nie zraziť dole alebo mi nezaberali lietky už neviem ale viem že ma pustila domov so zákalom očiek alebo niečo s očkami som mala a mala som zápal pľúc ... pretože mi nič nezaberalo a žltačky sa nie a nie "zbaviť" ... teraz opíšem problém mojej ségry ...
sestra začala pokašlievať, mala plný nos, bolela ju hlava tak neostávala nič iné len ísť k doktorke. Tá jej dala Teraflu (neviem môžem tu používať názvy?) s tým že to nie je vážne. Sestra ostala týždeň doma, brala teraflu v utorok išla do školy v pohode. V stredu písali monitor .. ségra sa zobudila s tým že ju bolí ucho. Do školy šla keďže písali monitor. Nehovorila že ju bolí strašne len že ju pobolieva. Prišla zo školy s tým, že je to horšie, ľahla a spala do rána. vo štvrtok šla s mamou na ušné a keď ju videla na ušnom doktorka tak napr. samozrejme pýtala ten papier čo treba ísť najprv za obvodnou ktorá napíše papier no keďže keď jej pozrela do ucha a fakt videla že tam niečo má spýtala sa jej či nebola niekedy trz chorá a ona že áno a že sa liečila teraflu keďže doktorka tak kázala. a vyšlo z toho to, že ségra bola na antibiotikách. šli odniesť papiere doktorke a tá ségra povedala citujem "á to nie je také vážne, dáš si čapicu na hlavu a môžeš ísť do školy" ... až keď pýtala ségra ospravedlnenku od sesteričky a spýtala sa jej že či to naozaj môže ísť do školy sestrička jej povedala že v žiadnom prípade keďže berie antibiotiká. vyliečila sa v pohode je ... viem že doktorka sa dá zmeniť no keďže ségra už chodí sama tak mama by ju busom nepustila samú keď je chorá ja chodím už k inej len tam treba vek 18 rokov.
Má niektorá z vás takéto skúsenosti?