Ahojte.
Mate niekto skusenost s touto lekarkou na Ciernej Vode v Chorvatskom Grobe??
Dakujem 🙂
@luciah187 ja k nej chodim s oboma detmi uz 4r - sme spokojni.. zatial sa vzdy snazila starat dostatocne, pri nejasnych problemoch posiela k odbornikom, pri nerozbehnutych virozach robi crp, antibiotika synovi predpisala len raz a opravnene..
niekedy posobi az moc vytazene, ale vzdy je mila a deti sa jej neboja.. jedine co mali zle spravene bol poradovy system, ale uz to trocha prepracovali a je to lepsie..
Este mi tam chyba nejaky izolovany vchod, pre infekcie.
Oki dakujem vam, pomohli ste mi. Mozno sa stretneme v cakarni ;) snad nie tak skoro a nie casto. Nech su deticky zdrave
@timeabeni ahoj, chodime k nej s oboma detmi, sme velmi spokojni, aj my aj deti. Neprehana ani nepodcenuje, myslim, ze ma triezvy a realny pohlad na vec. Vzdy poradila dobre, atb predpisuje len, ak ozaj treba. Deti ju maju rady. Len si nie som ista, ci este prijima pacientov. Niekde som pocula, ze uz nie. Ale treba overit.
@timeabeni len náhodou som zahliadla diskusiu lebo už mám nový nick 😅 áno som s ňou spokojná stále, chodím k nej už s troma deťmi a pri treťom bola veľmi nápomocná keďže mal zdravotné problémy.. nikdy nezlahcovala a riesila odborné vyšetrenia, branie krvi.. dá sa s ňou komunikovat, dobre dohodnúť a komunikujeme zväčša mailom.. vlastne som ju asi už rok nevidela, ale keď som potrebovala radu/odporučenie/recept vždy odpovedala a riešila..
@luciah187
@tonka555
@jana_eyre_2
Ďakujem Vám baby veľmi pekne za info...
Avšak ste má nepotešili, že už neberie nových pacientov 🙈😢🤷🏼♀️
Dobry den Tonka. Poradil vam niekto? Chodite k nej, ste spokojna? Dakujem