MUDr. Drdulová v Trnave

2veronka7
24. jún 2013

Chcem sa opytat, ktore mamicky mate skusenosti s touto pani doktrokou? A ake? Zaciatkom jula rodime, tak hladame pediatra v Trnave.

panarka
24. jún 2013

@2veronka7 ja s nou osobne skusenosti nemam alelen na zaklade super referencii sme si ju vybrali prenase babätko. my mame termin v polovici jula 🙂 dufam ze volba bola spravna ked sa namnebude pacit tak pojdeme inam

2veronka7
autor
25. jún 2013

@panarka tak my mame od vcera info uz aj od jednej pani gynekologicky tuna v TT, ze je fajn 🙂 takze sme rozhodnuti... a uz ste za nou boli? alebo ste sa s nou spajali?

panarka
25. jún 2013

ja som telefonovala este ked som bola v 7 mesiaci lebo ja nespadam podla miesta bydliska do jej ordinacie a bala som sa ze ma nevezme lebo ze ma vela deticiek. Ale ja som mala stastie lebo sestricka ked som zavolala a povedala som meno tak zistila ze pozna mojich svokrovcov co som ani netusila a povedala ze nas vezme, a ze ked sa malinky narodi tak mame sa ohlasit este z porodnice a ze sa dohodneme. lebo dr. chodi i na navstevy tak asi povie kedy pride alebo kedy mame prist my. Ale uz by si si ju mala obvolat lebo v porodnici musis nahlsit udaje pediatricky ku ktorej pojdes lebo mysli ze oni jej priamo posielaju nejake vysledky. drzim palceky aby ta vzala 🙂

2veronka7
autor
26. jún 2013

@panarka Tak dnes sme tam a s manzelom boli. A presne ma uz toho vela, takze uprednostnuje podla miesta bydliska teraz, ale hned nas posunuli kam by sme mali patrit a je to druha pani doktorka, nad ktorou sme tiez uvazovali, takze vybavene. Ale zatial mame dobry pocit. Ordinacia pekna a sestricka velmi mila 🙂 Tak vsetko dobre do porodu este a popri nom. 🙂

panarka
26. jún 2013

tak super ze aspon takto ste pochodili. ja drzim palceky na porod, asi budes rodit skor ako ja, vela zdravicka, pohodky v rodinke a vela mliecka 🙂

2veronka7
autor
6. júl 2013

@panarka no my sme uz od 28.6. traja. Malinka sa rozhodla na svet trosku skor 🙂 ale vsetko je v poriadku, sme zdravi, a mliecka je ojojojojoj :D tece potokom. tak sa drz aj ty, nech vsetko dobre dopadne a pani doktorka je zlata 🙂

senator101
24. nov 2014

Moji dvaja synovia tam chodia od narodenia.. veľmi dobrá lekárka 😉

marttina333
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
opica_skorica
13. mar 2022

@senator101 ma email?