Zdravim vas 🙂 prosim, mate niekto skusenost s pediatrickou Alicou Sladekovou, ktora ma ambulaciu na Solinkach? Dakujem.
My k nej chodíme, je to mladá pani doktorka, veľmi milá, sympatická, skvelá k deťom a hlavne, nepredpisuje ATB ako na bežiacom páse. Bola však teraz dlhšie na PN, zastupovali ju rôzne dr., neviem, či už je späť, dlho sme tam neboli.
Baby a ako sa vola ta nova?neviete ci bere nove deticky?popripade ku komu chodite s detičkami ak byvate na Solinkach?dik za kazde info....iva
Dr.Sladekova je na rodicovskej a este sa neplabuje vratit co ja viem, ma za seba na dlhodoby zastup dr.Filipovu v ordinacii a navyse po prazdninach sa stahuju na Hliny 😐
@rivatha ahoj,co viem aj ja,tak ze naozaj potom budu spolu...ja dost silno zvazujem odchod.Ta nova ambulancia je viac od ruky,cakaren furt plna pacientov aj od druhej dr...veru Milanova bola super
@hranolka22 vidí ja mávam asi šťastie chodím ale až po 10.00 a nikto tam nie je
@6mia6 okolo 9 rano tam byva najprazdnejsie.predtym a potom dost plnsie.Za posledne 2 mesiace sme tam boli cca 10x tot moja skusenost 😊
@hranolka22 my len 3x
Ahojte my podľa obvodu patríme k dr.Sladekovej, takže predpokladám, že nás musí zobrať, lebo všetci ostatní doktori má odmietli, že majú plno. Máte s ňou nejaké skúsenosti? 🙂 Ďakujem za každé info
Uz je chvalabohu nazad a ordinuje. 🙂 je uplne skvela k detom aj s rodicmi komunikuje pekne
@alessandra69 áno? Už je späť?? My mame skúsenosť teda len s Filipovou, ale bola som spokojná celkom aj s tou. 🙂
Nas čaká až 3 ročná prehliadka najbližšie tak kto vie ako sa to tam este pomeni do budúceho roka , haha :D ....No verím ze skor tam nebudeme musieť ísť ani 🙂
Ahojte prosim vas nemate kontakt na tuto pani doktorku?
@mima1841 0918415597 🙂
Dakujem 🙂
Dobrý deň, prosím, neviete, či pani doktorka príjma aj pacientov od iných lekárov? Ďakujem
@lauricitta do dobry den zistili ste ci berie pani Dr? 🙂
@bebima áno, je fantastická
@bebima ahoj , prosim ta zistila si niečo ohľadom dr. Sladekovej ??? My musíme meniť pediatra a práve dr. Sladekovu mi dnes odporučil jeden lekár ale vobec ju nepoznám a po skúsenostiach s našou pediatrickou nechcem riskovať ze pôjdem z kaluže do blata...