MUDr. Adriana Kučerová a MUDr. Záhradníková Karolína v Petržalke

vvia
6. dec 2012

Má niekto s nimi skúsenosti? Na Dr.Záhradníkovú som našla zopár referencií na Mudr. Kučerovú už veľmi nie. Preto prosím o názory.

monikavit
22. dec 2012

Ahoj,ja chodim k Dr. Zahradnikovej uz 10 rokov s oboma detmi, som maximalne spokojna. Nepatrime do jej obvodu, dochadzame z Ruzinova. Za 10 rokov som nemala ani jednu negativnu skusenost. Jednoznacne odporucam 🙂

miminaaa
22. dec 2012

Ahoj! So synom chodím k MUDr. Kučerovej síce iba 7 mesiacov, ale podľa môjho názoru je dobrá odborníčka. Je staršia, čiže má kopec skúseností, milá, má príjemné vystupovanie, je veľmi ústretová a vždy ma pozorne počúva čo jej hovorím a snaží sa mi poradiť. Ja sa teda prikláňam na jej stranu. 😉

silviagm
4. okt 2016

@miminaaa ahoj , chcela by som sa spýtať, či ešte stále chodíš doktorke Kučerovej a či si s ňou spokojná. ďakujem za odpoveď

miminaaa
4. okt 2016

@silviagm Ahoj! Áno, stále som u nej a moja spokojnosť zotrváva. 🙂

silviagm
5. okt 2016

@miminaaa Ďakujem za skorú odpoveď. 🙂 Tak to som rada, lebo zvažujem ísť k nej, len veľa recenzií som na ňu nenašla...ale na obrázku vyzerá byť sympatická 🙂 tak ešte raz ďakujem.

vvia
autor
5. okt 2016

@silviagm chodili sme k mudr Kucerovej ale Odisla som.Pni doktorka je velmi mila, sympticka, ochotna, ale ked bol problem velmi poradit nevedela. Taktiwz je to starsia dr so starsim vybvenim tusim ze nema ani crp-cko. Odisli sme kvoli stahovaniu, ale uz by som k nej nesla 🙂

silviagm
5. okt 2016

@vvia fuuha..no dakujem kazdopadne za skusenosti s pani doktorkou a uvidime. Ja som povodne planovala ist mudr cernej na sustekovej, ta ma velmi dobre recenzie co viem len uz ma nemohla zobrat kedze nepatrim ani do jej rajona tak v pripade nespokojnosti sa po polroku skusim zase ozvat tej co som chcela ist. Ale dakujem lebo naozaj som nikde nenasla k nej recenzie ani dobre ani zle. 🙂

juditka_d
15. júl 2019

K pani doktorke Kucerovej chodim cez 3 roky s 2 detmi. Pani doktorka ma CRP pristroj priamo v ambulancii, inak ma starsiu ordinaciu bez pocitaca, co mne osobne az tak neprekaza, pri pediatrovi to nie je nevyhnutnost. Nema problem poslat na odborne vysetrenia. Berie deti aj bez trvaleho bydliska v BA a pacientov ma dost malo. Vacsinou sa u nej necaka alebo max do 15 minut.
S cim vsak nie som spokojna - pokial mate beznu chorobu tak ok, ale akonahle riesite nieco vaznejsie, pani doktorka uz na to nestaci. Vidiet ze uz sama si tak nedoveruje a nevie si pospajat viacero suvislosti dokopy. Vzdy radsej uprednostni dieta poslat dalej. 2 krat sa mi stalo, ze nas poslala k inemu odbornikovi ako mala (chirurg namiesto koznej lekarky) a niekedy dokonca zbytocne lebo to mohla vyliecit aj ona. Ale v poriadku radsej nech vidi dieta odbornik, lebo bohuzial nemam v nej doveru. Pri preventivnych prehliadkach dieta odvazi, odmeria, pozrie ci ma ockovania a spyta sa kolko ma zubov (ked je mensie). Ale inak nic hoci napriklad v 3. rokoch by mala skontrolovat aj moc, zrak.. Ani si nevsimne ze ma dieta vysyp. Odber krvi to je parodia, pani doktorke sa strasne trasu ruky, pouziva hrube ihly. Ked nas poslala vedla ku kolegyni po tom co sme fakt u nej vytrapili maleho, vedla mu doktorka krasne na prvy sup zobrala krv ani nevedel. Aj pristup k dietatu, doktorka Kučerová sa ledva prihovori. Mozno keby s dietatkom viac komunikovala, cele vysetrenie prebehne ovela hladsie a to teda moje deti nie su z tych urevanych co este pred ambulanciou spustia. V porovnani s inymi pediatrami ktorych sme navstivili by som to zhodnotila asi tak - ochotna, zoberie vsetkych, necaka sa u nej, ked je vacsi problem uz nevie dobre poradit, nezaujima sa o veci, ktore sami nepoviete (ked idete k inemu lekarovi tak sa na to spytaju), nevsimne si ani to, ze dieta je vysypane - ani sa nespyta z coho ( pri prehliadke), nekontroluje dosledne. Pristup k detom chladny, ale inak posobi milo a ked sa sami pytate tak v pohode komunikuje. Celkovo ju neodporucam, my budeme urcite riesit inu pediatricku. Osobne uz ked sa nieco vyskytne radsej idem na pohotovost ako ku nej. Nedoverujem jej ☹

paskolinka
30. sep 2019

@silviagm môžem sa opýtať, chodíte k pani doktorke, ste spokojní?

silviagm
30. sep 2019

@paskolinka chodím, ale nie som moc spokojná a chcem ju zmeniť. Je milá, ale keď treba niečo riešiť tak ona to nevie. Týždeň dozadu malého bolelo uško na pohotovosti povedali, že má začínajúci zápal a keď som išla k nej na kontrolu tak povedala, že ona to nerobí a posiela ušnému, ale že keď berie pamycon ( antibiotické kvapky) tak, že mu to určite zabralo. Keď sme prišli s iným tak mňa sa doktorka pýtala, či má malý vyrážky, lebo jej sa zdalo, že áno a potom ešte sestričky sa pýtala. Prečo mňa sa doktorka pyta, či má malý vyrážky, veď ona je doktorka a mala by vedieť. Malý nosil priblu na hlavne aby sa mu pekne zagulatila a iná mi hovorí, že ani nevedela, že také niečo je a to nás pritom poslala s niečím úplne iným odborníkovi. No veľa by som mohla písať, takže chcem nájsť nejakú inú a hneď idem preč.

paskolinka
30. sep 2019

@silviagm ďakujem... No my tiež hľadáme, len nemáme pobyt v ba, tak je to dosť problém...

silviagm
1. okt 2019

@paskolinka skúste gibalovu alebo jagerovu,. Gibalová síce berie za každú blbosť peniaze ale švagriná sa nesťažuje na ňu a na jagerovu tam chodí suseda ale zatiaľ len krátko ale zatiaľ je spokojná

paskolinka
1. okt 2019

@silviagm vdaka. jagerovu som tusim skusala, len nie som si celkom ista, lebo uz som ten papier s menami vyhodila (uplne som bola znechutena z toho hladania, ako ma kazdy odmietol, okrem mudr. kucerovej 🙂) gibalovej sa nedalo normalne dovolat, tak som aspon mail napisala, ci by nahodou... tak uvidime. my sme teraz v procare, ale rozmyslame, ze pojdeme odtial prec, lebo tam je to tiez nanic...

silviagm
5. okt 2019

@paskolinka veru, nájsť poriadneho lekára je ťažko, ale držím palce 😉

peka55
6. aug 2021

@silviagm aj ste nakoiec našli náhradu? ak áno, kde? vopred vďaka

silviagm
10. aug 2021

@peka55 zatiaľ nie, nakoľko bol malý doma a tým pádom nebol ani chorý tak sme to zatiaľ nechali tak a budeme sa sťahovať, tak pozrieme potom bližšie