Prosim Vas zienky, poradite odbornika na morfologicky ultrazvuk v BA a sirsom okoli? Konkretne meno lekara, s ktorym ste mali dobru osobnu skusenost. Dakujem pekne (okrem MUDr. Malova Senec)
Holan
Mudr Slezak v Petržalke
Mudr Kotek vajnory 👍
ja som bola v Kochu u Dr. Ditteho a bol uzasny, taky detailny vyklad toho co robi, kde co je a co ako vyzera som na ziadnom ultrazvuku este nezazila, bol to zazitok, za tych 19 eur to stoji 🙂 potom mi aj vytlacil asi 6 fotiek a ochotne odpovedal na vsetko, mily, trpezlivy
Slezak, Holan, Cunderlik.. len sa k nim treba objednat v dostatocnom predstihu 🙂
Jednoznačne MUDr.Slezak Petrzalka
Ja neviem, ci je babyboom ale terminy maju niektori na september 🥺 volam mesiac vopred, je to malo?
áno, ja som sa chcela dostať k dr. Holáňovi, a začiatkom júla už objednával na druhú polovicu septembra ☹ tiež som ostala zaskočená, keby viem objednám sa skôr...
@martina_90 Ja som bola len v pondelok na 1 poradni takze som uplne v soku, ze nie su terminy.
Nakoniec sa mi ale podarilo objednať sa k dr. Gáborovi (gynsana) no toho ti neviem osobne odporučiť, ultrazvuk ma čaká o týždeň.
@martina_90 ja som nasla nakoniec termin u Mudr. Cunderlika, vobec nemam zatial skusenost. Idem naslepo podla hodnoteni. Tento prvy screening stoji 105€, dalsi 100€... nepreplaca poistovna. To len ak by niekoho zaujimalo.
Áno, tak to stojí. Super že ideš k nemu podľa mňa, veľa dobrých info som naňho počula 🙂
@martina_90 ja som volala minulý týždeň a holan robí od 16.8 tak som zvedavá ci ma zoberie...
@cica8 a kedy mas mat ultrazvuk? Snad ano.
@martina_90 no dufam, ze to bude v pohode. Poprosili ma, aby som prisla sama. Ale tak asi uz rataju s dalsim covid obdobim.
Ja som jeho pacientka (Cunderlik), je veľmi dobrý doktor. Má rôzne poplatky, ale oplatí sa to, má tie najlepšie prístroje a je naozaj odborník. Neľutuj tie peniaze.
@snehulienka82 ved ja viem, nelutujem. Planujem aj Nifty test neskor a tieto prenatalne veci su tiez dobre palky. Ale v BA bezne...
Ja som bola vcera u Kocha u Ditteho. Vsetko ukazal, povysvetloval... tych 19€ je ked mas ziadsnku od lekara na vysetrenie.
Potrebovala som termin hned, dali mi.ho v podstate na druhy den. Slezak aj Holan maju plno az do septembra, Cunderlik neviem, sestricka mi volala (nechala som odkaz na odkazovaci) ale kedze uz som mala termin, viac neviem.
v ktorom si týždni? ja by som tiež chcela buď nifty, alebo trisomy, ale ešte som veľmi na začiatku... snáď to tento krát vyjde...
@snehulienka82 ja v 9tom, robi sa to az okolo 24 co si pamatam. Mala som ho uz raz pri prvom dietatku. Baby inak, mali ste to niektora aj tak ze ste v 13tt a 20tt boli u ineho lekara? Lebo mne stale vrta v hlave ten povodny lekar, ze by som si aspon druhy termin dala u neho.
@lienka.7 Slezak ma az september, Holan neviem - to som nezistovala a P. Mudr. Cunderlik terminy ma. Dnes mi ho dali.
@lienka.7 a mozem sa spytat, on ma aj atestaciu v tej diagnostike? Lebo mne pred dvomi rokmi povedali ze do 10 lekarov na slovensku maju na to atest. a venuju sa tejto specialnej diagnostike. Ale podla moznosti ake su len v BA to nesedi. 🤭😄 kolko trvalo asi to vysterenie. Cena nizka sa mi zda, ale chapem ze im to preplacaju zp
Ja som bola u Slezaka s prvym, vtedy som termin dostala hned prakticky. Nechapem co teraz maju, sestricka (inak fakt velmi mila do telefonu bola) mi vravela ze to sa treba aj 5 tt dopredu objednat lebo ze robia len v utorky a stvrtky.
@lienka.7 moj problem je, ze az teraz som dostala knizku a mala prvu poradnu. Nie je to ved ich chyba, je vela pacientiek asi.. ale rozmyslam, ze ten morfologicky si dam k nemu. Ten co je neskor v 20tt. tam samozrejme termin maju. Ved hadam to nebude vadit ked pojdem k dvom odbornikom.
Mudr. Cunderlik