Nepoznáte prosím túto pediatričku? Pracuje na Tehelnej.
Robím si prehľad, lebo sa do tej blízkosti sťahujeme (okolie Trnavského mýta)
Ďakujem.
Ahoj pimpulienka, ja som k nech chodila uz ako dieťa a chodia aj moje deti k nej od narodenia, ja som s nou spokojna..... 🙂
@pimpulienka ahoj, chcela by som sa spýtať či si sa nakoniec rozhodla pre Mudr. Gáborovú alebo či chodís niekam inam. Tiez bývame pri Trnavskom Mýte a kedze sa nám má narodiť babatko tak sa zacinam porozhliadať po doktoroch tu v okolí. Budem ti vdačná ak dáš nejaký tip 🙂
@alca123 mne je to v podstate jedno, len neviem celkom aky je tam pristup s kocikom pre dvojicky, to je jediny moj problem-......parkovanie sa dolu este da zvladnut..........aj vytah
len sa mi mari ze u Gaborovej je tak uzko ze nebudem mat s kocikom teoreticku...i ked budem mat ten "za sebou" 🙂
Som s ňou spokojná. Aj sestrička od nej je veľmi milá 🙂
@pimpulienka prosim ta ja si to uz celkom nepamatam , myslis ze asi tam moc nie je pristup s dvojickovym kocikom......? budeme ma sice za sebou ale aj tak sa mi mari......ze ona nie je priamo na chodbe ale tak medzi chodbou
Andysok no veru áno ona je tak v uličke, ale snáď by nemal byť problém. Vždy idem inak s kočíkom dnu a my ho máme dosť veľký 😉
@pimpulienka
@andysok
@alca123
Ahojte, cakam dvojicky a potrebujem si vybrat detsku lekarku.....ste spokojne?robi vysetrenie atb pred predpisanim antibiotik?chodi na prvu navstevu domov?komunikuje aj cez mobil?
Dakujeeem
To vysetrenie je crp, kvapka krvi z prsta 😵 😀
@zojaaa ahoj, no ja nakoniec s malým chodím Mudr. Šufliarskej a som spokojná. Má milu sestricku a aj ona je fajn. Na prvej návšteve bola u nás doma. CRP prístroj má v ordinácii a má aj kazdý den "telefonickú" ambulaniciu...kazdý den nejakých 30 minut má vyhradených na telefonáty...ale nie je problém sa dovolat aj hocikedy inokedy. A má aj taký mobil pre urgentné prípady. Ja som zatila spokojná. Snad som pomohla 🙂
@zojaaa na všetko áno. je vynikajúca! 🙂
@zojaaa Teslova ulica, Dr.Pisonova, www.modryhroch.sk
😉
nepoznáte?