Máte skúsenosti s denným rehabilitačným stacionárom na Donnerovej ulici?

sonabart
25. feb 2016

Ahojte, prosim mate niekto skusenosti s dennym rehabilitacnym stacionarom na Donnerovej ulici v Bratislave? Chcu nas prijat na 3 - 4 mesacny pobyt a chcela by som vediet nejake v skratke informacie, hlavne pristup personalu a ci to deticky v pohode zvladaju. Dakujem

katarinamichal
25. feb 2016

ahoj. My sme tam chodili-ale nie do stacionáru , len cvičiť k fyzioterapeutke. Prišla som do kontaktu s p. Krlínovou a ešte jedna...meno už neviem a ich prístup bol milý. Chodili sme na kontroly aj k primárke-ich -tuším Mudr. Martinková sa volá a tá nie vždy bola príjemná.. Zariadenie je tam také trochu ošumelé..ale my sme boli len v telocvični alebo na lehátkach cvičiť. Myslím čo sa týka prístupu, tak sa nemusíš obávať. Ale teda ako hovorím-my sme len 1krát do týždna chodili na cvičenie.

ruan
17. jan 2023

Ahojte, opäť otváram túto tému. Pani logopedička nám navrhla stacionár pre dcérku (3r.) z dôvodu, že sa nezaradila do bežnej MŠ (len preto, že veľa plakala, je na mňa silne naviazaná), riešime aj logopédiu, rozpráva veľa, ale nie je jej dobre rozumieť, pokroky robí. Inak jej nič nie je a čítala som, že stacionár je hlavne pre deti s ťažšími problémami, tak som na pochybách, či ju tam dať (v CPPP sa im to nepozdávalo. Máte niekto s týmto stacionárom skúsenosti? Aký je prístup pracovníčok k deťom? Aký je režim? Vopred vďaka za každú skúsenosť s týmto stacionárom.