Ma nefrologicko – pediatricku ambulanciu na Panelovej ul. Mam ist s dcerkou na kontrolne vysetrenie obliciek a citala som na nu dobre referencie. Pozna ju niektora z Vas? dakujem
vyborna lekarka, vsetko ti vysvetli a sestricka je tiez super
@mima259 ahoj ja chodim s malou za DR.Sadovou od malička teda už asi 4rok a je užasna aj ako človek aj ako lekar,ma super pristup a dcerka sa tam ani neboji vobec chodit aj ked vie že ideme na odbery-ma velmi šikovnu sestričku 🙂Som sice s PO,ale som rada, že sme sa rozhodli dochadzat za nou do KE...aj teraz sme boli na kontrole a ked budu dobre vysledky tak už tam budeme chodit len raz za rok 🙂))
my k nej chodime, je super, vobec nemas pocit, ze sa ponahla, s detmi vie super komunikovat, konecne lekarka, ktora sa na lieky, ktore berie mala, pozrela komplexne, vysvetlila nam, co treba vysadit a ako sa navzajom ovplyvnuju, aky maju vplyv na oblicky a tak..takze len tie najlepsie skusenosti, avsak velmi dlha cakacia doba, ak chces termin skor ako o nejake 3-4 mesiace, treba si zaplatit prednostny termin - 9eur, s ultrazvukom 20eur..
poraďte mi, ako sa k nej treba objednať...telefon mi neberie 😒
ahoj.my ku nej chodime. nie som odbornik ale dr. aj sestricka su mile ustretove a dr. sa mi zda byt precizna. malemu urobila kompletnu diagnostiku, nie len co sa obliciek tyka. takze my mame dobru skusenost🙂