Máte skúsenosť s detskou očnou klinikou v Bratislave?

aksuram
5. jan 2012

Buduci týždeň tam máme byť hospitalizovaní a na nete neviem nájsť takmer žiadne informácie. Aké skúsenosti máte ohľadne hospitalizácie matky s dieťaťom, sú na izbe spolu, alebo je osobitna izba pre matky? Aky je prístup personálu?
Dakujem

simsalabim
5. jan 2012

My sme tam boli hospitalizovani 3 dni v oktobri. Pristup personal - ako kto - niekto super, niekto menej...
Ubytovanie - matky s detmi na izbe, my sme mali stastie, ze sme boli s dcerou same. O kupelnu a wc sa delia vzdy 2 izby. Cez okna sialene fuci, ked fuka z tej strany...zima ako v ladovni. Takze zober teple oblecenie (dcera spala v pyzame a flisovom komplete 😝 ). Dieta nemusi byt oblecene v pyzame cely den, moze byt normalne oblecene. Cez obed sa dodrziava odpocinok. Na oddeleni je herna, vsetky hracky a knizky su pristupne iba ked funguje "skola a skolka" a je tam specialna pedagogicka - doobeda - ktora sa detom aj venuje. Potom je sice herna otvorena, ale pristupne su len take hracky, ktore sa nedaju nejako znicit. je tam aj televizor. Na oddeleni je aj kuchynka, kde sa da zohriat strava. Dolu je bufet....ak si objednas stravu pre seba, musis chodit do jedalne pre zamestnancov sama, co je dost od veci. Ja som vyuzivala bufet (tam som mohla s dcerou). Neviem, ci idete na operaciu, ak ano, a chces dieta sprevadzat az k operacke, treba si zaplatit poplatok - povedia ti na oddeleni, nie je to velka suma., ale musis to mat zaplatene pred operaciou. A ozaj, aj za ubytovanie platis, ale tiez to nie je velka suma....
Celkove to bolo na nemocnicu ok, nemali sme z pobytu nejaky zly zazitok.