Marek Dráb - skúsenosti

amandicka
31. aug 2020

Ahojte, ma tu niekto skusenosti s Marekom Drabom?
Chcem zmenit gynekologa a mam od neho od kamaratky dobru recenziu. Chcela by som na neho viac recenzii od vas a tu na MK som nasla len starsie prispevky. Dakujem.

frida88
31. aug 2020

@amandicka ja áno bohužiaľ zlu! Keby som naďalej chodila k nemu nemám svoje dievčatko...snáď stačí tak

amandicka
autor
31. aug 2020

@frida88 hlavne, ze to dobre dopadlo z dcerkou. Mame na mysli rovnakeho dr. z ambulancie Obgyn Trnavka v BA?

frida88
31. aug 2020

@amandicka ak pracoval v ruzinove tak je to on,ešte viem že mal ambulanciu v stupave.

kikulienkadd
31. aug 2020

Ahoj,poznám Mudr.Drába 9 rokov, vždy veľký profesionál, ľudský, jednanie na úrovni. Aj zlé správy povie s citlivým ohľadom na ženu,pacientku. Mám s ním len tie najlepšie skúsenosti,aj keď zo 4 tehotenstiev dopadli "úspešne" "len" 2. Ale to sú veci,medzi nebom a zemou... Čo sa týka jeho vyťaženosti, áno,má toho veľa,takže niekto,kto očakáva usmiateho doktora, s ktorým si pokecá ako v tv seriáli, bude sklamaný. Napriek tomu zodpovie všetky otázky a pre dobro pacientky robí aj nad rámec svojho odboru.

amandicka
autor
31. aug 2020

@frida88 dakujem za nazor

amandicka
autor
31. aug 2020

@kikulienkadd dakujem za nazor

lyci
1. sep 2020

@amandicka mna pred pol rokom rodil v ruzinove. vyslo to na jeho sluzbu. mne strasne vadilo, ze ma neiformoval o tom, co ide robit

kiki68
1. sep 2020

Ja nemozem na neho zle povedat, u mna zase veci vyriesil spravym smerom a u kamosky tiez v tehu velmi v poho. Ako on vie byt ale naladovy trosku a sem tam to potom vyzera, ze neni taky mily. Ale ako mava tam vela pacientiek v ambulancii a teda ani sa nedivim, ze sem tam nema naladu sa vykecavat. Ale celkovo ho mozem ako gyndosa doporucit

puma6757
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
puma6757
8. sep 2021

@frida88 vieš mi o ňom povedať viac prosím ťa aktuálne k nemu chodím a mám s ním tiež problém

frida88
8. sep 2021

@puma6757 bola som tehotná a cytológia mi vyšla 2,3 tak mi chcel silou mocou robiť konizaciu krčka maternice a vôbec neriešil to že čakám bábätko

frida88
8. sep 2021

Našla som si iného gynekológa a po pôrode keď sa dalo sme riešili ten zákrok.Drab má už aj objednal na konizaciu a ja som povedala s dosť nikam nejdem,dokonca mi nechcel dať ani zdravotnú kartu moju 🤦🏼‍♀️

puma6757
8. sep 2021

@frida88 A v akom si bola týždni ak môžem vedieť ? ..ja zajtra budem už v 14t.a majú mi robiť odbery tiež asi citologiu..24.9. ..nwm myslíš žeby sa mohlo dačo stát?

frida88
8. sep 2021

@puma6757 myslím že 2-3 mesiac tak.
Rada by som ti poradila ale naozaj neviem,nerobí sa toto vyšetrenie keď nie je žena tehotná ?

merry79
29. mar 2022

Ahojte. Ja s ním nemám dobre skúsenosti a s jeho sestričkami taktiež nie. Nemohli sme otehotnieť, bol mi doporučený. Mala som pocit, že to je všetko len o peniazoch. Bez akýchkoľvek poriadnych vyšetrení mi chcel robiť hocijaké zákroky, keď mi jedenkrát urobil len základne gyn. Vyšetrenie, tak mi len poslal výsledky mailom, že mám kontaktovať moju “napro poradkyňu”. Jeho známa, ktorá ma veľmi drahú aplikáciu a veľmi drahé online konzultácie. Keď sme nakoniec úplne bez neho prirodzene otehotneli, tak som mala pocit, že je normálne naštvaný, že sa nám to podarilo bez toho, aby som mu platila predtým neuveriteľné peniaze. Nikdy som nevedela koľko budem platiť, a po návšteve som ani nevedela za co som zaplatila. Ide o to, ze som už staršia, mám 42 rokov, jeden samovoľný potrat v 13 týždni v 27 rokoch. Takze som očakávala, trosku lepšiu starostlivosť. Posledný klinec bol to, ze keď som v prvom trimestri tri týždne v kuse vracala, nemohla vôbec nič zjesť, schudla 3,5 kg a zavolala som do ambulancie, sestrička povedala, ze pán doktor môže najskôr až o 3 dni poobede, ale aj tak ma pošle len na centrálny príjem na pohotovosť. Tak nech si tam idem hneď sama. Keďže mi na centrálnom prijme v Ba a aj TT za posledný rok zopár mojich známych dostalo kovid, tak som nechcela ísť v 9 týždni medzi toľkých chorých ľudí. A hlavne, keď mi kamarátka dostala kovid a 12 týždni, bábätko sa prestalo vyvíjať a umrelo.
Takze som si začala zháňať iného doktora. Zavolala som inde, hneď ma objednali na druhy deň na ráno, hneď ze mi urobia krvné testy a ok som na tom s výživou a iné vyšetrenia. Takze od pána doktora a z celej tej ambulancii som odišla. A naozaj som neni precitlivena a nejaká náročná. Len už nechcem od doktora nikdy počuť po tom, ako na mna kašle, ze no bohužiaľ, potraty sú a nie je to ani Vaša a ani Naša chyba ako minule. Takze dievčatá ak sa Vám tam nepáči, choďte preč. Vy viete ako sa kto k Vám chová.

t2006
14. sep 2024

@merry79 presne podobnu skusenost som mala aj ja s nim ked som pred rokom bola tehotna a v 10tt som krvacala a nikto tam nebol ked som volala a zdvihla sestricka ze mam ist na pohotovost. Tam sa cudovali,ze co som nesla k mojmu dr. Na prvom velkom ultrazvuku v 12tt bol arogantny,nic mi nevysvetlil,pisala som to aj v inom prispevku.