Logopéd v Bratislave

limenka
24. feb 2017

Ahojte prisla som k vam po radu. Syn 3,5r rozprava ale nerozumiet mu vsetko hoc ho upozornujem a opravujem nonstop. Chodime do skolky a tam mi tvrdia ze nie ho vzdy dobre rozumiet. A preto prosba na Vas. Porodite dobreho logopeda/icku v Ba nechcem nieco zanedbat. A citala som si aj na nemenovanej stranke hodnotenia ale kazdy mal len skoro po 1hodnoteny a tak sa obraciam tu ktory mate osobne skusenosti a ste spokojny.
Poradite mi😊 za info dakujem.

3009
24. feb 2017

@limenka neviem akú lokalitu hľadáte, ale na Záporožskej v Petržalke je MUDr. Sečanská - výborná.

pribinak
24. feb 2017

Skus logopedicku v CPPP poradni vo vašej mestskej casti.
Logopedička je zdarma a nepotrebujes ani vymenny listok

Inak to, ze ho opravujes je zle, on totiz to inak vysloviť nevie. On potrebuje ukazat ako položiť jazyk pri rôznych slabinách a hladkých, inak sa to spravne nenaučí
Takto ho akurat znechutíš

Pozri si na nete jazykovú gymnastiku a cvičte spolu pred zrkadlom

janci05
24. feb 2017

@limenka Ahoj. Logopéda v tvojej oblasti ti pradiť neviem, ale aj my so synom sme mali nejaké tie drobné poroblémy. "R" sme sa naučili keď mal takmer šesť rokov a "L" tiež. To sme stále do nekonečna opakovali slová ako napr. trieda, tričko, trává...., Kombinácia písmen TR je najlepšia na naučenie sa písmena R, a písmeno L tiež podobne. Rodina ma tlačila na chodenie k logopédovi, ale nakoniec sa pekne naučil aj R aj L aj bez odbornej pojoci, aj keď nie je na škodu poradiť sa s odborníkmi. Chcelo to trochu viac trpezlivosti, ale nakoniec to išlo a teraz krásne rozpráva.

yoxinka
24. feb 2017

Monika Schieberová v Devínskej Novej Vsi 🙂 Skús 🙂

erikavesela
24. feb 2017

Dialog na tehelnej

nicina
26. sep 2017

@yoxinka dobry den mohla by som Vas poprosit o tel. Cislo na mudr shieberovu? Dakujem

michala_ha
20. mar 2018

@yoxinka Mas na nu kontakt prosim? Google nenasiel :(

yoxinka
25. mar 2018

@michala_ha
Zistila som, že už tam nie je. Škoda, bola super :(.

evka_s
25. mar 2018

Jednoznačně Inštitút detskej reči. Akorát mají dost plno a neplatí to pojišťovna. Ale jsem přesvědčená, že jsou tam nejlepší 🙂