Chcela by som sa spýtať či nevie niekto o logopedke ktorá pracuje s malými deťmi s diagnózou oneskorený vývin reči v Bratislave . ďakujem🙂
Odporucam Mgr.Dubravická Lucia, poliklinikamytna.sk
Dr. Stenclová Kramare venuje sa presne takymto detom, ja odporucam
@sirell Ahoj, prosím ťa máš skúsenosti s PeadDr. Pullovou? Ďakujem
@adriana0904 napísala som do IP
@sirell0904 mohli by ste prosim aj mne napisat referencie na Dr. Pullovu? Dakujem
@adriana0904
@veronikabakova ahojte, prosim Vas, aku mate skusenost s touto spominanou Dr. Pullovou
@dexemposupoplex ahoj, ja som nakoniec k nej nešla... sme v inštitúte detskej reči a tam sme veľmi spokojní...
Dakujem
vieme mi prosim poskytnut nejake info o pani doktorke Pullovej? dakujem
@petkakika Tak skus, mozno ti bude vyhovovat. Mne ale sa zda, ze sedenie raz za 2-3 mes je dost malo.
No a este, nie som stotoznene s tym, ze vraj mame hovorit vsade L namiesto R:
Pozli, plisiel tatinko z loboty, zobel si hlacky a pojdeme sa hlat" 🙂
Vraj aby sa mala naucila rychlejsie vyslovovat L. Konzultovala som to s inou logopedickou, a sa vyjadrila, ze som asi zle pochopila, ze mame tak rozpravat. Avsak bol tam aj manzel pri tom, a on to podtvrdil, ze som dobre pochopila, najma ked aj logopedicka cely cas s malou rozpravala tak, ze ziadne pismeno R nepouzivala.
Inac dobre ohlasy ma logopedicka v Ruzinovskej poliklinike, avsak osobne skusenosti nemam. A aj Asobi chvalia, ale len tie ceny....
Ono to s tými termínmi treba pochopiť lebo každá logopedička má svojich pacientov ktorí sa jej opakujú spravidla mesiac čo mesiac.....takže nového môže zobrať až vtedy keď niekto prestane chodiť.....
Ahojte, prosím vas máte skúsenosti s PeadDr. Pullovou? Ďakujem
Ahojte, tiez by ma zaujimali Vase skusenosti s logopedickou Pullovou.. Dakujem
ahojte, viete mi prosim niektora napisat, ake mate skusenosti s dr. Pullovou! Dakujem
@dominika2000 skus zavolať a popýtať sa: PaedDr.Katarína Púllová