Logopéd pre trojročné dieťa v Bratislave

dominika2000
10. máj 2017

Chcela by som sa spýtať či nevie niekto o logopedke ktorá pracuje s malými deťmi s diagnózou oneskorený vývin reči v Bratislave . ďakujem🙂

sirell
10. máj 2017

@dominika2000 skus zavolať a popýtať sa: PaedDr.Katarína Púllová

ghlouskova
10. máj 2017

Odporucam Mgr.Dubravická Lucia, poliklinikamytna.sk

esther03
11. máj 2017

Dr. Stenclová Kramare venuje sa presne takymto detom, ja odporucam

adriana0904
10. okt 2018

@sirell Ahoj, prosím ťa máš skúsenosti s PeadDr. Pullovou? Ďakujem

sirell
11. okt 2018

@adriana0904 napísala som do IP

veronikabakova
2. apr 2019

@sirell0904 mohli by ste prosim aj mne napisat referencie na Dr. Pullovu? Dakujem

dexemposupoplex
18. júl 2019

@adriana0904
@veronikabakova ahojte, prosim Vas, aku mate skusenost s touto spominanou Dr. Pullovou

adriana0904
19. júl 2019

@dexemposupoplex ahoj, ja som nakoniec k nej nešla... sme v inštitúte detskej reči a tam sme veľmi spokojní...

belide
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
veronikabakova
29. sep 2019

Dakujem

malaberuska
18. nov 2019

vieme mi prosim poskytnut nejake info o pani doktorke Pullovej? dakujem

petkakika
18. feb 2020

@sirell mozem poprosit aj ja skusenosti s pani Pullovou? Vdaka 🙂

lenzas
18. feb 2020

@petkakika My tam chodime cca pol roka kvoli oneskorenomu vyvinu reci, terminy ale dava zatial kazde 2-3 mes , co teda za kazdym len malu vysetrovala, na prvy termin sme cakali tak cca 6 mes. Mam dojem, ze pani logopedicka asi caka, ked mala zacne sama rozpravat.

petkakika
19. feb 2020

@lenzas Som zvedava, dala termin, ale idem hladat aj dalsie logopedicky a vyberieme si, ktora nam bude vyhovovat. Dakujem 🙂

lenzas
19. feb 2020

@petkakika Tak skus, mozno ti bude vyhovovat. Mne ale sa zda, ze sedenie raz za 2-3 mes je dost malo.
No a este, nie som stotoznene s tym, ze vraj mame hovorit vsade L namiesto R:
Pozli, plisiel tatinko z loboty, zobel si hlacky a pojdeme sa hlat" 🙂
Vraj aby sa mala naucila rychlejsie vyslovovat L. Konzultovala som to s inou logopedickou, a sa vyjadrila, ze som asi zle pochopila, ze mame tak rozpravat. Avsak bol tam aj manzel pri tom, a on to podtvrdil, ze som dobre pochopila, najma ked aj logopedicka cely cas s malou rozpravala tak, ze ziadne pismeno R nepouzivala.
Inac dobre ohlasy ma logopedicka v Ruzinovskej poliklinike, avsak osobne skusenosti nemam. A aj Asobi chvalia, ale len tie ceny....

petkakika
19. feb 2020

@lenzas v Ruzinove mi v decembri, ked som volala nukala termin v septembri :( Sukromne uz nemozme platit, to by bolo prilis :( to su ine palky 25€ - 30€ za jedno sedenie polhodinove

lenzas
19. feb 2020

@petkakika A na Teslovej dali skorsi termin? My ked boli tam v januari, tak tiez inej mamicke ponukla termin na september. Nas ale minuly rok vobec nechcela zobrat a potom predsa ponukla termin o 6 mes.

mogaa
19. feb 2020

Ono to s tými termínmi treba pochopiť lebo každá logopedička má svojich pacientov ktorí sa jej opakujú spravidla mesiac čo mesiac.....takže nového môže zobrať až vtedy keď niekto prestane chodiť.....

petkakika
19. feb 2020

@lenzas dala na maj, ale nepochopila som co to ma byt. Vraj povie, co mame cvicit a v srptembri mame prist

lenzas
19. feb 2020

@petkakika Aha, tak na maj je to v pohode, ale teda nam este nic nedavala cvicit, tak tiez neviem ako to funguje.

petkakika
21. feb 2020

@lenzas uvidime aj my. Kazdopadne vcera nabehlo R same 🙂 tak uz len sikavky 🙏

kariymah
19. aug 2021

Ahojte, prosím vas máte skúsenosti s PeadDr. Pullovou? Ďakujem

miskamilka
4. apr 2022

Ahojte, tiez by ma zaujimali Vase skusenosti s logopedickou Pullovou.. Dakujem

zuzu4321
9. máj 2023

ahojte, viete mi prosim niektora napisat, ake mate skusenosti s dr. Pullovou! Dakujem