Lekári v Banskej Bystrici

niba0717
14. jún 2017

Ahojte, stahujeme sa v kratkom case do bb a tak hladam pre seba aj starsiu dceru aj tu ktoru prave cakam 🙂 dobru detsku lekarku, a tiez vseobecneho lekara pre seba a gynekologa a este porodnika, rodit by som chcela ale vo zvolene, dakujem 🙂

ukulela
14. jún 2017

ZV ako porodnik Jenco ... inac aj primara chvalia - ale len ked si ho zamluvnia.

winni
15. jún 2017

Vo Zvolene detská lekárka MUDr. Hudobová je výborná, gynekológ MUDr. Šimo ZV

nika898
15. jún 2017

Ahoj v BB detska doktorka Omarova a gynekolog hnet vo vedlajsich dverach Zvara. Ci je aj porodnik to presne neviem lebo sme sa s muzom prestahovali do ZA a vtedy ked som k nemu chodila tak som neriesila ci je aj porodnik 😀 a mas tam dokonca aj vseobecnu doktorku pre dospelych. Vsetko pokope. Je to v podlaviciach. A co tyka detskej doktorky chodila som k nej ma atestaciu az do 28 rokov tusim a dokoca vysetrila este aj mojho syna ked som bola u rodicov v BB a spavila mu aj vsetky odbery.

niba0717
autor
15. jún 2017

Ano najlepšie by bolo mat vsetkych pokope super dakujem;)

ukulela
15. jún 2017

..inac ak budes mat gynekologa z BB, vo ZV pri nom rodit nemozes (aspon neviem o pripade, ze by gyndos z BB chodil sluzit do ZV. a zazmluvnit si mozes len lekarov, co tam normalne sluzia.)

nika898
15. jún 2017

Gynekolaga moze mat svojho a na porodnika v zv sa moze popytat na skusenosti a zazmluvnit si ho. Aj tak mam pocit ze teraz uz malo sukromnych gynekologov chodi rodit vacsinou su to ty ktory maju ambulancie v nemocnici.

ukulela
15. jún 2017

@nika898 ved tosom pisala - vo ZV chvalia Jenca (u nas bol na kurze, do ZV prisiel z BB). za nim a za primarom (tiez byvaly BB) chodi vela zien z BB rodit do ZV. ja primara velmi nemusim, charakterom mi nesedi... baby tu niekde radili v inej diskusii, ze nech si svojho gyndosa zavola do porodnice k porodu - a to sa neda, pokial v tej nemocinici aj nesluzi. a neviem o tom, ze by nejaky BB doktor chodil rodit do ZV. moja sestra mala pri porode dve doktorky vo ZV - a nemohla zleho slova povedat.

nika898
15. jún 2017

@ukulela vsak ano. Ja by som inak tiez do BB do nemocnice rodit nesla. Tiez rozmyslame s manzelom ze sa vratime naspat ale rozhodli sme sa ze s tym pockame do januara kedy sa nam ma narodit druhe babo. Neviem si predstavit rodit v BB teraz sme v Ziline a tiez som sla radsej do Cadce.

wurka
15. jún 2017

Z gyndosov odporucam Mudr. Sutekovu, ona sidli v Zdravomede, tiez su tam aj dalsi lekari a pediatri cez cestu. Zvara je odbornik, ale je dost svojsky, nerad predpisuje hak (tusim je veriaci).

nika898
15. jún 2017

@wurka ano je veriaci ale s hak nema problem mne ju predpisal ked som mala nieco cez 16 rokov. Problem ma akurat tak so zavadzanim maternicovych teliesok to robi fakt nerad to je pravda 🙂

17alexis
15. jún 2017

Ak hľadáš gynekológa, vyhýbaj sa Zvarovi, narobil na mne veľa škody a to som ešte pomerne mladá baba. teraz mám Tršku, no k nemu je ťažké sa dostať. Všeobecná pre dospelých jednoznačne Lucia Zacharová.

niba0717
autor
15. jún 2017

Ja som to tak myslela ze gyndos by bol v bb nech mam po ruke ale rodit vraj je lepsie v zv tak porodnika by som si chcela najst tam inak dakujem za rady ;)

niba0717
autor
23. jún 2017

Tak najblizsie mame asi polikliniku novamed, odporucili by ste od tial konkretnych lekarov- gynekolog, detska, vseobecna pre dospelych? Dakujem 🙂

katulka1992
23. jún 2017

ja som rodila pred rokom v BB a nemôžem povedať nič zlé...mala som maldú doktorku, ktorá bola veľmi jemná a citlivá..veľmi ma upokojovala, že to zvládneme, len nech vydržím.....Mudr. Vaisová sa volala...gynekologičku mám Mudr. šutekovú a som spokojná....čo sa týka Novamedu počula som, že si chvália Mudr. Kočajdovú alebo potom Mudr. Fruhwalda, ale ten neordinuje v Novamede..ale kúsok od Novamedu je také stredisko