Lekár pre deti a dorast v Bernolákove a okolí

nikollettt
19. jún 2020

Dobry den koho odporucate ako pediatra v bernolakove a blizkom okoli (v.biel,ivanka p.dunaji)? Aktualna p. Doktorka mudr feketova iveta v bernolakove-aka je? Odporucili by ste ju? Pripadne realna aktualna skusenost s jej ambulanciou? Pripadne z okolitych dedin koho? Dakujem.

luccija
19. jún 2020

@nikollettt Nová Dedinka MUDr.Janko je výborný odbornik robil na Kramaroch, určite nie Sipekyiova Ivanka o.Dunaji.Daj si otázku na FB mamičky z Ivanky či Bernolákovo okolie

domin85
20. jún 2020

Ja som hladala synovi deckarku pred polrokom. V ivanke mali obe plne stavy, bernolakovsku mi neodporucali na fb. Na pana dr. Janko v dedinke som pocula chvalu ale pre nas je to mimo vsetky cesty, nakoniec sme syna prihlasili do race pani dr. Hastovej a spokojnost zatial.

lienka444
20. apr 2022

Mudr. Feketovu v žiadnom prípade neodporúčam.

katkatess
28. apr 2022

@lienka444 mozem sa opytat preco ju neodporucas? My smw sa tam prave prestahovali a hladame pediatra pre deti a na pani dr som nasla len zle referencie, no nikto iny nas nie je ochotny vziat tak asi nebudeme mat inu moznost

lienka444
28. apr 2022

@katkatess Pani doktorka je veľmi arogantná a neempatická. Nevezme nikoho, ak si vopred nezavolá. Dovolať sa tam je veľký problém.