ahojte mamicky, prosim viete mi odporucit detskeho ORL lekara ktory vasim detom vyberal krcne mandle?
dcere je odporucane vyber mandli, dostala som pozitivnu recenziu na MUDr Stanika na vyber mandli, no na nestastie nie je mozne zohnat na neho kontakt. Preto vas chcem poprosit dali by ste mi meno lekara ktory vykonaval takyto zakrok vasim detom a boli ste spokone?
dakujem moc
Boli sme s 3 r. Dcérou Centrum Kramáre súkromne zariadenie, rýchle termíny a aj spokojnosť so zdravotnou starostlivosťou, boli jej nosnú mandľu a zmenšovali krčné, 24 hod. Tam musela byt.
dakujem,no nase mandle musia cele celucicke von. a pokial viem jednodnova chirurgia to nerobi. este raz dakujem
nemocnica na Antolskej: MUDr. Matulník Peter http://www.orl-lfuk.sk/vseobecna.php.
Krčné mandle sa už všade robia vramci jednodňovej chirurgie ( na celom Slovensku) to znamená 1 noc v nemocničnom zariadeni.... Len na doplnenie nieje závažnejší výkon celé odstránenie alebo "len" zmenšenie.....
boli sme v statnej nemocnici na kramaroch, robila nam to sluzbukonajuca doktora, uplne bez problemov,
rano sme prisli a poobede sme sli domov
teraz su tam vsetko mlade doktorky, snazive a mile, teda aspon ja mam ten nazor