Ahojte, vite mi niekto poradiť nejakého detského lekára, prípadne ORL lekára, ktorý dievčatkám ušká neprepichuje, ale nastreľuje? Hocikde na Slovensku. ďakujem
V trenčíne je jeden lekár, ktorý nastreľuje, ale je to lekár pre dospelých
@mija51 ustav lekarskej kozmetiky to robí, boli sme tam s jednou dcerou a pojdeme aj druhou...boli sme spokojní - http://ulk.sk/zakroky-a-osetrenia/korektivna-de...
Mojej dcere nastrelovala nausnice detska lekarka, myslim ze to bolo niekde v Ruzinove. Stalo to 10€ a ani k nej nepatrime. Nasla som to na internete, objednala nas a bolo vybavene. Na googli vyhodilo aj nejaku pediatricku v petrzalke Patricia Goldenberg, ktora nastreluje. Treba popozerat na internete a urcite sa niekto najde.
@mija51 určite je profesionálnejšia kozmetička, ktorá nastreľuje náušnice 5x denne, ako lekárka, ktorá to robí 5x ročne 🙂 toto naozaj nie je výkon, na ktorý treba vš titul 🙂 takisto čo sa týka sterility - v ambulancii, kde sa ti premelie xy infekčných detí je to podľa teba sterilnejšie, ako na kozmetike, kam chorí ľudia nechodia? 🙂 náušnice sa vždy vyberajú sterilné z originálneho balenia, aj kozmetička pracuje v rukaviciach, neprichádza ani do kontaktu s krvou alebo otvorenou ranou, aby ťa mohla nejako infikovať... dôležitá je starostlivosť po nastrelení, a to už je na tebe doma...
Nausnicky pred zakrokom musia byt namocene v alkohole .pred zakrokom sa usny lalocik vydezinfikuje a prestreli .kde vlastne nausnicka .ta vydezinfikovana .prerazi usny lalok....kozmeticka hocijaka je tak isto zodpovedna osoba za dodrzanie asepsy a sterility .dokonca ju hocikedy moze skontrolovat hygiena ...takze by som sa kozmeticky urcite nebala ..
My sme so ZA, nepoznám tu veru lekára čo nastreľuje. Naša má nastrelené z kozmetického salónu, cena 10 eur, vrátane náušníc a roztoku na dezinfekciu, viem že aj nejakú klenotníctva to kedysi robili.
@adelakk ja nie... cestovať s dieťaťom krížom krážom po slovensku za lekárom, aby nastrelil náušnice? 😝 100x viac rizika ako ísť do najbližšieho kozmetického salónu... už keby som sa tak strašne bála, tak tie náušnice ešte nejaký rok u dieťaťa oželiem a hotovo... a ako som spomínala - oveľa podstatnejšia je starostlivosť po nastrelení, ako pri samotnom 5sekundovom zákroku, náušnice sa používajú sterilné a to je jediné, čo príde do kontaktu s ranou, takže riziko infekcie je prakticky nulové...
ale teda verím, že nájde čo hľadá a bude spokojná aspoň tak ako všetci tí, ktorí to absolvovali u kozmetičky alebo inej "pochybnej" osoby 🙂
@mija51 mudr. Goldenberg. Je to v Petrzalke na Fedinovej ul. Ma aj www stranku www.patricia.sk
Ja som z trencina a dcerke sme davali nastrelovat nausnice v zlatnictve Opal na Mier.namesti oproti Hotela Elizabeth (Tatra). Ziadny problem, boli sme spokojni.
@mija51 to s tvojou mamou moze byt aj taky problem, ze je alergicka a nemoze nosit nausnice. Moja mama mala v detstve normalne prepichnute usi od lekara, stale jej to hnisalo, nemohla nosit nausnice, dierky jej zarastli. V dospelosti si dala nastrelit a zase ten isty problem, proste nausnice mat nemoze.
@janicaopica ale robí jej to len na jednom uchu, takže to nie je lergia
Tiez sme nedavno nastrelovali, v klenotnictve Opal v Trencine. Pani si pekne vydezinfikuje miesto, nastreluje nausnicky ktore si priamo tam kupis, k tomu sme dostali letacik a pokyny, ako to osetrovat. Poctivo sme to cistili, dezinfikovali a ziaden problem nenastal.
@janicaopica
Janova, nespomenies si prosím koľko to nastrelenie v opaľovaní vyšlo aj s náušnicami....Cca. dakujem
Neviem ci je to este aktualne, ale my chodime sem a pani doktorka nastreluje nausnice, len cenu neviem.
ORL ambulancia v BA
http://auris.webnode.sk/o-nas/
@mija51 nastreľovanie náušníc je kozmetická záležitosť, nie lekársky výkon, takže smer kozmetický salón alebo ústav lekárskej kozmetiky... ešte horko-ťažko nájdeš pediatra, ktorý prepichuje, ale to je asi tak všetko...