Ahojte, prosím poraste dobrú nemocnicu, s ktorej máte dobrý pocit a bola dobra starostlivosť na zákrok. Západ slovenská. Ďakujem
Prosím aj dobu hospitalizácie
@julia_romeo a boli ste spokojná? Poprípade nejaké poplatky a doba čakania na operáciu?
Bola som v Leviciach, u Mudr. Macha, za mna všetko ok. Tuším boli, že ráno som prišla, operácia a na druhý deň šla domov. Termín som dostala do mesiaca od hospitalizácie kvôli žltačke
Ja som bola v Malackach, a hoci ma tato nemocnica nie velmi dobru povest, tak nemozem jedno krive slovo povedat na nikoho, od vratnicky po primara. Bola som tri dni, boli trosku komplikacie (nie vinou personalu), inak by ma pustili na druhy den po op. Operovali ma v den nastupu.
ziadne poplatky, ziadna doba cakania... vsetko uplne v pohode
Bratislava Antolská - úplná spokojnosť
Trnava, ale mame skusenost s akutnou operaciou.
🌸 Tu najlepsiu. 🌸
BA Antolska- akurat som zopar dni po operacii....pridete den pred operaciou, druhy den operacia + dren z tela a treti den bud domov alebo nasledujuci podla stavu. Cakacia doba na operaciu bola 15 dni...v den operacie trochu bolesti cely den na lozku druhy den vyber drenaze a potom je to uz dobre, stehy vybaraju na 7-10 den ako sa dohodnete
@titka prosím aká dreň? O tomto nič neviem
Jednodňová chirurgia Levice, vyberali mi žlčník.
Oni ti dajú vývod na odvádzanie tekutiny a ten na druhý deň vyberú
to nie je dreň ale drén.. 🙂 to to strcia do rany a na dalsi den vytiahnu...
@julia_romeo aj je to bolestivé
?
nie je to bolestive. je to len neprijemne..
Ďakujem za odporúčania, sono mam za sebou kameň 1,5 cm a robí ťažkosti, poslednú dobu ho stále cítim, aj teraz keď ležím strašný tlak pod rebrom. Pôjde von 🙂
mne to robili u sv. michala. rano som prisla, naobed operacia a na dalsi den domov. secko uplne v pohode..