Ahojte, mám taký problém, že už dva týždne mi sklbe svalmi po celom tele, najmä palce na rukách, brucho, nohy, členky, chrbát, tŕpne mi polovica tváre, pery, jazyk. Bolia ma kosti na prstoch rúk a nôh. Potrebovala by som ísť čím skôr k neurológovi, zháňam západné Slovensko. Obvolala som niekoľkých a termín až na november. Nepoznáte niekoho kto ma zoberie skôr a je dobrý? Do novembra sa zblaznim.
Ak máš výmenný lístok, tak skús AGEL kliniku. A ak ti môžem zatiaľ poradiť, dávaj si magnézium a kalcium zatiaľ, plus B komplex
@ctrl ďakujem
@monulka205 vďaka, nasadím si magnézium
V Trsticiach je MUDr Farkasova, ak to nie je ďaleko, skúste
Treba sa informovať vás na poliklinike kde máte neurológa, akútne stavy sa vyšetrujú hneď nie na objednanie....u nás teda vyšetrujú aj na objednanie aj toho kto príde bez objednania, len samozrejme ten tam sedí a čaká a môže to byť aj na celý deň...neurologička to má tusím tak že do 10-tej objednávky a potom berie 1n a objednávku a jeden podľa poradia čo čaká....všade to ale môže prebiehať inak....napr.u neurologičky v GA to fungovalo že ak si išla prvý krát ráno si musela prísť a zapísať sa na zoznam a doktorka ťa buď vyšetrila v daný deň alebo podľa ťažkostí ti dala termín.....čiže bežne brala len naoaj akútne stavy a ostatní hoci boli objednaný na danýý deń čakali, objednávky na čas mala len pre ťažkých pacientov čo k nej chodili - t.j. ak bol niekto napr.na vozíku...
@ctrl už som písala do cinre, zatiaľ neodpisali
Sinalgis
@lila59 volala som tam a mali termín až na november
To ma mrzi, brat dva tyzdne dozadu dostal na september 🤷♀️
@lila59 ja na 7.11.
Súkromný v BA
dobrý deň, chcela by som sa opýtať ako ste dopadli s tým cinre.. mám podobné problémy a potrebujem súrne neurologa, tak či sa dá objednať aj do cinre, ďakujem
@puuffinkaaa zdravím, áno, dá sa objednať telefonicky dr. martinkovej do ambulancie, môžem len odporučiť
https://cinre.sk/
Skús tu sú tam špičkoví lekari . Zmluvu majú zo všetkými 3 poisťovňami