Ktorý lekár mi napíše eRecept na Neurol?

5. apr 2021

Prosím, neviete či nerobí nejaký psychológ/psychiater online a mohol by mi predpísať Neurol?

sofia17
5. apr 2021

Neurol ti môže predpísať aj tvoj praktický lekár

loginexistuje
5. apr 2021

oslov vseobecneho len tak nejaky psychiater ak si neni u neho vedena ti neurol nepredpise

autor
5. apr 2021

A čo mu mam povedať? Tiež by som tam musela ísť osobne? Neposle ma hneď len k tomu psychiatrovi? @loginexistuje @sofia17

loginexistuje
5. apr 2021

a ak ta aj posle na termin k psychoatrovi sa caka niekolko mesiacov on ti ho vie predpisat

luccija
5. apr 2021

Prečo chces zrovna Neurol?sú aj lepšie ukludnovaky Lexaurin..Mozes povedať, že sa v noci budis, si nervózna vnútorne pred menzesom..psychológ nepredpisuje lieky..

deti95060810
5. apr 2021

Neurol je slabší... Lexaurin je omnoho silnejší... nie je problém u obvodného s liekom, pretože čakačky u psych. sú dlhé...

autor
5. apr 2021

@luccija Neurol jediný poznám kedysi mi ho dala kamarátka na vyskúšanie a bolo mi po ňom dobre 😊 no to s tým spánkom je aj pravda ale hlavne ze neviem zaspať hodiny, vkuse mi idú myšlienky.. Tak na to by mi ho tiež predpísal pripadne iný?

luccija
5. apr 2021

Môže Ti ho predpísať na problémy so spánkom, alebo lieky na spanie, ale je to len dočasné riešenie nie je dobré ho brať pravidelne a dlho.Skor porozmýšľaj ako sa zbaviť toho stresu šport, meditovať...neskúšala si magneb6, b vitamíny či len melatonín z lekárne, Persen?ja si občas dám Lexaurin polku, keď sa v noci prebudim a neviem spat a ráno vstávam skoro do práce.Ucinkuje okamžite.

ladybug138
5. apr 2021

Ahoj, ja som uzivala Lexaurin kvoli tomu, ze som mala zivot ohrozujuce stavy, ktore som nevedela ovplyvnit a velmi som sa bala...dost to pomohlo, ale urcite by som to neuzivala len kvoli tomu, ze nemozem zaspat...taketo lieky su navykove a tazko, velmi tazko sa od nich odvyka ☹

petamich
5. apr 2021

uprimne si nemyslim, ze bez nejakeho vysetrenia alebo anamnezy akykolvek lekar len tak predpise neurol alebo lexaurin, autorka nepises dovod, pre ktory ho chces/potrebujes, ak ta tvoj vseobecny lekar pozna, v minulosti ti ho uz napr. predpisoval atd. mozno s tym nebude mat problem, v opacnom pripase by som sa aj kus cudovala ak by sa taketo lieky predpisali po telefonickej konzultacii a dovod je "zle spim"

meluela
5. apr 2021

Lenze casom ti po nom prestane byt dobre, budes ho potrebovat viac a viac a ked ho nebudes mat, tak ti bude priserne. Aj skuseni narkomani hovoria, ze benzaky su prisene na odvykanie. Tieto lieky maju svoje opodstatnenie v rukach zodpovedneho lekara (napr. pri nasadzovani antidepresiv), zial mnohi obvodni lekari nevedia co robia, ked ho predpisuju. Ak na tom este nie si zavisla, kup si radsej persen a objednaj sa cim skor k psychiatrovi a na terapie, aby si poriesila pricinu problemov.

3009
6. apr 2021

Vieš aké strašné sú absťáky z vysádzania Lexaurinu? Niekto ho dokonca musí vysádzať až v nemocnici na psychiatrii. Pri pravidelnom užívaní návyk je aj po 3-4 týždňoch.

zuzikaslat
7. apr 2021

Kvôli čomu potrebuješ Neurol? Aká je tvoja situácia, ktorú potrebuješ riešiť? Môžeš mi napísať do súkromnej správy, možno ti budem vedieť pomôcť.