ahojte viete mi niekto poradit pediatra/icku v dunajskej strede?zachvilku budem rodit a ete stale nemam vybaveneho pediatra viete mi niekto dat tip na nejakeho ochotneho.mileho atd.dakujem
ja by som ti poradila dr.juliusa karacsonya alebo dr.lukacsa v dun.strede.sidlia v poliklinike pod nazvom juvenalia s.r.o.a som s nimi spokojna.pracuju tam vlastne 3 doktori, vsetcia su velmi ochotni,ambulancie maju pekne vybavene a maju aj vlastneho kardiologa.za vykony sa u nich bezne neplati.iba za nadstandard.ja som zatial spokojna,moj syn ma teraz 3 roky a sice tam casto nechodime ale dlhsie ako 30 minut sme nezvykli cakat.vzdy sa ordinuje v 2 ambulanciach.do jednej beru zdrave deti na preventivku a do druhej chore.ja ich mozem len doporucit.pozri si prip.www.juvenalia.sk.prajem vsetko dobre.eva molnarova
no ja som tam chodila k Angstovi ,nie je moc mily ,ale je odbornik aj da sa s nim porozpravat,je skor odmerany ale rad zodpovie na otazky,aj poriadne vysetri nie len povrchne ako niektory iny ...