Ktorý je dobrý pediater v Dunajskej Strede?

ani_sama_neviem
8. nov 2010

ahojte viete mi niekto poradit pediatra/icku v dunajskej strede?zachvilku budem rodit a ete stale nemam vybaveneho pediatra viete mi niekto dat tip na nejakeho ochotneho.mileho atd.dakujem

evickapooh
8. nov 2010

no ja som tam chodila k Angstovi ,nie je moc mily ,ale je odbornik aj da sa s nim porozpravat,je skor odmerany ale rad zodpovie na otazky,aj poriadne vysetri nie len povrchne ako niektory iny ...

evulienka30
8. nov 2010

ja by som ti poradila dr.juliusa karacsonya alebo dr.lukacsa v dun.strede.sidlia v poliklinike pod nazvom juvenalia s.r.o.a som s nimi spokojna.pracuju tam vlastne 3 doktori, vsetcia su velmi ochotni,ambulancie maju pekne vybavene a maju aj vlastneho kardiologa.za vykony sa u nich bezne neplati.iba za nadstandard.ja som zatial spokojna,moj syn ma teraz 3 roky a sice tam casto nechodime ale dlhsie ako 30 minut sme nezvykli cakat.vzdy sa ordinuje v 2 ambulanciach.do jednej beru zdrave deti na preventivku a do druhej chore.ja ich mozem len doporucit.pozri si prip.www.juvenalia.sk.prajem vsetko dobre.eva molnarova