Dobrý deň.
Prosím Vás viete mi niekto odporučiť gynekologicku/genekologa v Bratislave ... Pričom ale ja nemám trvalý ani prechodný pobyt v Bratislave a zobral by ma?
Ďakujem velmi pekne za pomoc.
Krasny deň.
Zuzana
Klinika Frais
@silvi70 tam som volala.. Sú už plný.. Ale ďakujem
@gabuliacik tiež k nemu chodim a odporúčam. Aj sestrička je veľmi milá
@kristina2412 sestricka je top!
@zuzka20011991 , fúha, to som netušila - na stránke majú stále uvedené, že berú nové pacientky
Jana Chabadová, Rusovce. Práve som u nej absolvovala dvojičkovské tehotenstvo a spokojnosť. Má normálne zmluvy s poisťovňami, takže žiadne výpalnícke ročné poplatky.
@zuzka20011991 ja som gynekológ...pýtaj sa ak potrebuješ poradiť
Mudr Denis Milly je vyborny lekar.
@zuzka20011991 skus Gynaex na Zahradnickej ulici. Prijemne sestričky, lekari špička (Ferianec, Papcun, Divéky). Plati sa za každe vyšetrenie jednotlivo (50eur poplatok....vyšetrenie prsnikov tušim 30eur)
Mňa voľakedy takto obrala Danuta Holecova, nič nemusíš platiť, klasika normálna gyn, nemala som zle skúsenosti s ňou, skôr pozitivne
ja som sa teraz nahlasila k Jane Marekovej http://www.marekova.sk/, ked som tam volala tak sa ma vobec nepytala na trvaly pobyt - neviem ci je to rozhodujuce ale nove pacientky urcite berie.
@miskamuska ďakujem veľmi pekne
Sanatorium Koch napriklad
@zuzka20011991 aj doktor Milly berie ženy, ktoré nemajú trvalý pobyt v Bratislave a je to dobrý odborník. Chodím k nemu a všetko super. Vyskúšaj keď tak aj jeho😉🙂
Strencianskav Petrzalke. Amb. Karkalik
Roman Žačok,rezedova ulica,poliklinika Atrium. Ak chces chodit,tak sa plati rocny poplatok 60eur,ak chces len jednorazovo vysetrit,tak aj to sa da za poplatok. Ma peknu novu ambulanciu. Chodim k nemu 13rokov
Ma svojsky humor,ale stara sa o mna myslim dobre