Ktorý doktor nehlási odmietnutie očkovania v Prešove?

evicka_po
19. apr 2012

Zdravím. Nepozná niekto lekára v Prešove, ktorý má rozumný postoj k očkvaniu, je ochotný prijať aj iný názor a nehlási odmietnutie očkovania?
Ďakujem

halienka
19. apr 2012

@evicka_po napíš p. Fillovi na tento mail : sloboda.v.ockovani@gmail.com má vcelku prehľad o lekároch ktorí nerobia problémy pri neočkovaní po celom slovensku a isto ti poradí aj ako postupovať, len nechce tieto informácie písať verejne aby nevznikli nejaké problémy, takže radšej cez mail 😉 🙂

evicka_po
autor
19. apr 2012

pisala som uz, o nikom takom nevie...

kbeata
19. apr 2012

@evicka_po podla mna vsetci maju taku povinnost hlasit,asi im chodia aj nejake statistiky o ockovani 😀 ,kto,kedy,preco,kolko 😉
ja som sa s takym pripadom este nestretla,neockujem,tak som absolvovala navstevu na ruvz,nevyhla som sa tomu

evicka_po
autor
20. apr 2012

a dostala si pokutu? a u lekarky si nejake papiere podpisovala?

tinika
8. okt 2012

@evicka_po ahoj nasla si nejakeho lekara? resp. ako si dopadla? lebo aj mna to čaka

evicka_po
autor
8. okt 2012

@tinika sklamem ta, nikoho som nenasla. Chcela som odmietnu tretiu hexu a synflorix, nakoniec som sa rozhodla ze to dame oddelene. Hexu sme dali, synflorix uz asi nedam. Moja dr ma k tomu taky postoj, ze nenalieha, nekrici, je evidentne velky zastanca vakcin, ale nerobi humbuk, no povedala ze ma nahlasi ak odmietnem. Dnes som jej volala aku sarzu hexy ma moj syn, iste si pocula uz o stahovani hexy z obehu, hned sa pytala kedy pridem na ockovanie. Tak som jej povedala, ze po takomto fiasku este poriadne popremyslam ci vobec pridem...
taze tak..

tinika
8. okt 2012

@evicka_po ano počula som o tom a volala som aj ja svojej a jej prva reakcia ze nerobite paniku no tak čo na to povedat