Ideme sa sťahovať z Trenčína do obce Okoličná na Ostrove a hladám detsku lekárku pre moje deti. Vôbec nikoho tam nepoznáme a nikdy sme tam ani neboli (okrem obhliadky domu), čiže nemáme prehľad a nemá nám kto poradiť. Budem potrebovat aj ja obvodného lekára pre seba a tiež aj zubnú lekárku, alergologičku, očnú doktorku, detskú kardiologičku, hematologičku, angiologičku a gynekologičku. Je toho viac, no je to nutné. Zatiaľ ale hľadám to prvoradé a to je obvodná pre deti a mňa. Z našej obce, že vraj chodia do Zemianskej Olče, čo je hneď vedľa. Ale tam robi detská doktorka len 3 dni v týždni. A Potom som našla na internete ešte pani doktorku Alžbetu Vrezgovú vo Veľkom Mederi a potom v Komárne pani doktorku Katarínu Némethovú a Zlaticu Kecskésovú. Máte s nimi nejakú skúsenosť? Odporúčate niektorú z nich? Zaujíma ma aj parkovanie a čakanie v ambulancii (samozrejme v priemere 🙂 ĎAKUJEME KRÁSNE 🙂
J som to robila tak,ze najprv nového našla a ten si vyžiadal kartu a ukončil to on so starou.
@mudreocko ja len že je pekne si takto nájsť dr,ale aby vás zobrali ak ste mimo obvod. Nie každý totiž berie nových pacientov len tak. Ja som s tým u nás mala problem, dokonca ani zubár ktorý patrí pod môj obvod má nechcel zobrať lebo má plno.