ahojte, poradte prosim dobreho detskeho lekara/lekarku v Ruzinove. O dva mesiace cakame dvojicky a este nemame pre nich lekara.. ☹ Dakujeeeeme
ahoj, ja budem v ruzinove rodit ale pediatra tam nepoznam ziadneho a ani ti neviem poradit
Ahojte, mame velmi milu pediatricku v Ruzinove. Vola sa Mudr. Absolonova, tel: 43334154, sidli na Babuskovej 2, dufam, ze som trocha pomohla 😉
dik za info a pomoc, zavolame tam a popytame sa co a ako..
drzte sa...
v ruzinove je super pediater KOrcekova, Pisonova,,, su velmi zlate a velmi mi tam pomohli.na tel. 482 34 670 by ti mohli dat na ne cislo... to je novorodenecke.
dik za info..
chapem to spravne, ze ordinuju v areali nemocnice na poliklinike?
Ahoj, ja som sa prave vratila z ruzin. porodnice. Mam kontakt na pediatra, je to hned vedla nemocnice, patri to tej iste budove len je to na lavej strane ako je lekaren. Lekarka Mudr. Edita Pikalkova, tel. 48279496, Ruzinovska 10, Ba.
A este mam jednu pediatricku, je to na ZStredisko Martincekova 2, lekarka Zuzana Pasternakova, tel. 53413720, my budeme chodit k tejto lebo ju mame blizsie.
Tak drzim palce. Lenka
tiež chodíme k MUDr. Absolonovej, je fajn
Poznate Dr.Dancovu na Trnavke, alebo Stellero´vu v Ruzinove? na absolonovu som aj negativne reakcie videla, na Pikalovu nic, viete poradit?
menovane doktorky nepoznam, my chodime k Dr.Kotlarikovej v Poliklinike Ruzinov. Je super, sme spokojni.. 😀
Inak drzim palce pri porode a ak sa budes nudit pri kocikovani, ozvi sa, na jar budeme urcite chodit na Strkovecke jazero 😵
pa
jasne ze sa ozvem 😉
aktak, uz si nam vybrala? 😀 😵
nie, ty nemas nejake referencie?
aktak, spametavam sa zo soku prave ze som doma, ked to rozdycham sa popytam 😵
ahojte,
my chodike k p.doktorke Kotlarikovej do ruzinovskej polikliniky a sme spokojni. je velmi mila a vzdy poradi, ked potrebujem. moj maly je z nej hotovy 🙂 a doktorka pikalkova nie je uz nahodou na dochodku?
ja zhanam pediatricku v Ruzinove v poliklinike, mala by mat okolo cca 30 az 40 rokov a jej meno zacina na P ak poznate poradte a pomoze aj konakt 😵
Ahojte, vie mi niekto poradit lekara pre babetko v Podunajskych Biskupiciach? Dakujem 🙂
Kočky nemáte niektorá skúsenosť s pediatrami v Prosanuse ? 🙂
Ahoj ivush, chodime k dr. Raskovej do Prosanusu a som velmi spokojna, len neviem ci este berie pacientov, lebo vravela ze ma velmi vela deti. Druha lekara je nova a tu nepoznam. Striedaju sa tam dve lekarky, takze vlastne od rana do vecera do osmej tam stale je pediater
maaaki, ďakujem za info..A ako to tam bežne funguje, keď ideš s malou do poradne (hoci ešte ste asi veľakrát neboli keďže ste malinkí 😉 ) si objednaná na konkrétny čas a aj sa to cca dodržiava?
ahoj ivush, v prosanuse sa objednava na konkretny cas a nikdy som dlho necakala, maximalne takych 15 minut. 🙂
ahojte,
nemate prosim niekto tel. kontakt na tu Dr. Kotlarikovu? Neviem najst. Dakujem.
Kočky nemáte tip na dobrého (zodpovedného) detského lekára/lekárku či už v ružinovskej poliklinike alebo niekde inde v ružinove ? nerada by som išla s malým niekam úplne na blint.. 😖 ďakujem 😉
ahojte,
my tiež chodíme dr.Kotlárikovej, je veľmi zlatá. náš Oliver ju hneď pri prvej návšteve ocikal, tak odvtedy je jej...
ja budem s bábom chodiť určite do Prosanusu...som počula len dobré referencie...
Velmi odporucam pani doktorku Pasternakovu, tiez v Ruzinove, kontakt si na nu najdete na www.zzz.sk
kocky, obraciam sa na vas s otrepanou otazkou - neviete odporucit dobreho pediatra v ruzinove /cast ostredky alebo travniky alebo posen/? nam nasa lekarka odmietla zaockovat dieta proti pneumokokom, tak by som ju chcela vymenit. vopred vam krasne dakujem 🙂
sivika, ja chodim na Posti k MUDr. Petre Džuppovej. Je to hned vedla kocky...ta ti malu urkite zaockuje...mne dala aj letacik, aby som bola dobre informovana... 🙂
baby nepoznate Mudr.Macuchovu v ruzinovskej poliklinike????
Ahoj Kate, my k nej chodime. Je to velmi mila Dr. Dokonca ma milo potesilo, ze ma v ambulancii pristroj, ktory z kvapky krvi (z prsteka) do 2 minut zistil, ze maly ma virusove ochorenie (ze nenachladol) a ze nie je nutne liecit antibiotikami. Je mlada a fakt moc mila. Mozno vsak este nema take skusenosti... Ale kazdopadne, vzdy ked jej zavolam, ze mame nejaky problem, tak vzdy mi da termin, kedy mame prist.
Sivika, Dr. Macuchova z polikliniky v Ruzinove nas proti pneumokokom zaockovala bez problemov, mala ju priamo v ordinacii...
september ja mam osobne velmi zle srdce na ruzinov hoci patrim tiez do tejto lokality, ak by si mala zaujem mozem ti odporucit nasu detsku dr. ale ta je na trnavke