Ktorá nemocnica je najlepšia?

23. dec 2024

ktorá nemocnica je najlepšia? Kde sú lekári skúsení a fakt dobrý? Zamerané hlavne na gynekologiu a pôrodníctvo a chirurgia.....

drake122
23. dec 2024

Nemocnice v Švajčiarsku, Nemecku, všetky severné krajiny / Škandinávia a ešte Singapúr je na vysokej úrovni čo sa tých odborov týka.

simca115
23. dec 2024

@drake122 skôr si myslím že sa pýtala na SR. 🙂

frflos_nespokojny
23. dec 2024

vsade tam, kde mas znamych

svetlonos
23. dec 2024

A co konkrétne potrebuješ? Možno ti na základe konkrétnych info budú vedieť tu lepšie poradiť.

markusrasford
23. dec 2024

@frflos_nespokojny tak keď nemáš známeho lekára tak vlastne potom co ta vyšetruje a není známi tak neni špičkový?

markusrasford
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
no_a_co
23. dec 2024

Dunajská streda, rodenie vôbec, nikdy v živote ale gynekologické oddelenie super, na základe toho som si povedala že bude dobre tam rodiť, žiaľ som sa mýlila

frflos_nespokojny
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dominikademeter
23. dec 2024

Ja som z Košíc a rodila som vo Vranove😇skvelá skúsenosť, aj sestričky aj chirurgovia top👍zamňa spokojnosť

slaviivals
23. dec 2024

Vsade su v drvivej vacsine neskuseni lekari 😅 obzvlast cez Vianoce. To sluzia najmladsi 👌🏻

mameha7
23. dec 2024

Ružinov, Bratislava. Prednosta Záhumenský

markusrasford
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
markusrasford
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
markusrasford
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
frflos_nespokojny
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dominikademeter
24. dec 2024

Ešte doplním, aj moja sestra rodila vo Vranove a taktiež bola spokojná😇mamina pozná doktorov, keďže tí, čo nás porodili tam stále pracujú, takže na mamkine odporúčanie som prišla sem😇na poradniach som bola pri MUDr. Martin Mičej, sekciu vykonával pán MUDr. Stanislav Podolský a z neonatológie ku mne chodila pani MUDr. Jana Jenčová a neviem si ich vynachváliť, fakt klobúk dole🥰profesionálny, ľudský prístup