Ahojte neviete kto kontroluje a striha uzdicky u babatka v SNV?
@romanka_369 no na ORL som volala a sestricka mi povedala ze oni to uz nerobia...vraj zubar by to mal robit...😕
Miškovi ju strihli ešte v pôrodnici...nanovo sa mu zrástla čo som netušila, až keď mal problém vysloviť v 5 rokoch písmeno "r" tak nám to odhalila logopedička...strihli mu to na ORL v celkovej anestéze keďže už bol veľký....robí to aj zubár npar. JUTKA klinik v Košiciach....
@bazalka1 mne strihali v dospelosti na stomatochirurgii v BA
Ahoj my sme boli koncom oktobra strihat ked mal maly 11 dni na detskej poliklinike u dr.Poprenakovej.Zavolala som jej dopredu a ze som ani nemusela ze malicke deti riesi ihned.Bola to par sekundova zalezitost strihla maly zamrncal a zaspal o 5 minut mu to skontrolovala este.Vymenny listok mi dala pediatricka ten musi byt.Dr bola velmi mila platili sme tusim 6€ po zakroku kojenie paraaada 😊
@81anina tak to potom parada..velmi dobre ste dopadli🙂.. Mojmu ked to strihla chudatko vrieskal este pol hodinu co sa mu krv od tial valila, drhol sa mi s nou a to nas nechala cakat vonku v cakarni a potom asi po 15 minutach kukla a poslala nas prec.. Bolo to hrozne.. Ale s malym som s nou nikdy nemala dobre skusenosti potom sme aj prestali k nech chodit..
@romanka_369 tiez mu to krvacalo ale len trocha ona mu tu krv potom este povytierala.Tak to sme veru dobre dopadli ked citam ako ste to mali vy 😯
@bazalka1 podla mna na ORL..mojmu to tam robili v NR ked mal asi 3 mesiace👍