mna by zaujimala prva pladba kolko vas to vyslo naco sa mam pripravit cennik som vydela ale co vsetko stoho uctuju mi ideme na eeg a prve vysetrenie mame epilepsiu.
Dobry den,rada by som sa vas opýtala ako ste dopadli v Sinalgise s vaším dieťaťom?Máme taký istý prípad a chystáme sa tam ísť.Ďakujem za odpoved
Ahojte. Ja som bola v Sinalgise raz so svojim synom. Platili sme 20 EUR. Boli sme konkretne u MUDr. Mega. Syna vyšetril, komunikacia s nim bola v pohode. Ja som bola spokojna. Len pre doplnenie, ja keď som hľadala detskeho neurologa, tak moc na vyber nebolo. Na Kramaroch mi davali termin asi o tri mesiace, tu som dostala myslim o tri tyzdne. Jedna detska neurologicka, co som sa docitala na internete je v Petrzalke, ale na tu vsetci nadavaju. Potom mozno este Ruzinov a Antolska, ale to som moc nezistovala, lebo to mame daleko. Tolko moja skusenost.
ahojte, ja som bola v Sinalgise s oboma deťmi našťastie len "preventívky"- synček mal perinatálnu asfxiu adcérka hemangi=om na tvári. tak či im nie je nič, Bola som veľmi psokojná, platili sme 20E myslím- plus u dcérky USG mozgu, ale nepamatám sumu presne, boli msme u DR. Mega a bol skvelý, má super prístup k deckám môj malý ho miluje, hneď mi ho nahováral "za tatina" 😀
My sme boli, za 10 minut vysetrenia ze je zdravy len tak preventivne 45 eur. Do telefonu vraveli ze vstupne 20 a ak treba sono hlavicky plus 25 eur. Ale lekarka hned automaticky urobila sono takze 45eur. Inak vyzera to tam byt na urovni. Ale my sme nemali ziadny problem v podstate len nedrzal hlavicku ale uz sme boli objednani tak sme isli pre istotu. Boli sme u lekarky neviem ako sa volala ale velmi mila.
Ahoj, ja mozem odporucit : Detská neurologická ambulancia, Poliklinika Strečnianska
MUDr. TALIGOVÁ Ľubica, Volala som vo stvrtok a hned v piatok sme chytili termin. Platila som 10e.Mala pozitivny pristup k synovi, ktory ma 13r., objednali sme sa k MUDr. Megovi-tam je termin horsi, nakolko ma akurat naplanovanu dovolenku.Takze objednali nas na 10.9.-tak uvidime. Sestricka povedala, ze nas to bude stat 10e. Vysetrenie-test na tetaniu
Ahojte,
SINALGIS je najlepsie centrum co sa tyka neurologie. Pristup doktorov je najlepsi. Ja chodim na neurologiu od malicka ( mam 28 rokov) a doktorku Ostrihonovu ( ktora je neurolog pre deti) poznam uz zopar rokov. Vzdy maximalna ustretovost, sestricky su jej povodne z Kramarov.
Su to najlepsi odbornici ci uz na EEG alebo EMG.
Vrelo odporucam, mna dostali z najhorsieho ked som bola mala.
My ideme 1.3 a povedali nam ze 15eur vysetrenie,10 eeg a 25 emg..tak uvidim...
@denduss ako ste dopadli?? My ideme zajtra
Dopadli sme dobre,ale tie ceny..v ambulancii 25 eur za 5 min a EEG 20 eur...za pol hod sme tam nechali 45 eur
@denduss pekne...tak sa nam tiez penazenka zatrasie! Ale zas ked ma byt dieta zdrave kaslat na to nie 🙂
@slnieckoma ako ste dopadli??
@denduss super 45eur sme tam nechali..vsetko ma malicka v poriadku..este nam dala vymeny listok na moc na vysetrenie mocu na opioidne peptidy
My tam máme ísť s dcérou na myastenicky test. Ako to prebieha? Neviete?
Baby ak tam chcem ist potrebujem to najprv riesit s obvodnou ci stacii tam zavolat?a povedat co vlastne chcem?
My sme boli. U dr.vsetko super bola som spokojna.platili sme 25
@kvietok123456 Tiez ma zaujima, ako to tam funguje. Ci je to sukromna klinika alebo statna...
@jankaba1 Janka, prosím ta ako prebiehal test na tetaniu? Čítam o neurologii Sinalgis, dakujem
má niekto aktuálnu skusenost s tymto centrom? Ako je to s poplatkami, aká je odbornost lekarov? pomohli vasim detom?